29.08.2006, 00:12
Cytat:Originally posted by Patique@Aug 28 2006, 06:35 PMCóż...
Taaa... jasne. A TVP2 ani Regionalna nie należš już do Telewizji Polskiej i nie dało się wyemitować?!?!?! Dla kogo te kity?
Poza tym rzeczonš plotkę o której wspomniałem dostałem od pewnego floydowego maniaka, który nie miałby żadnego interesu w puszczaniu w obieg fałszywych i niesprawdzonych informacji.
Co do Twojego pytania: rozmowy nie były prowadzone przez konkretny kanał ale przez TVP, czyli Telewizję Publicznš, a tej podlegajš TVP1,2, TV Polonia i TVP Kultura, czyli jakby się dogadali to transmisja mogłaby być na którymklwiek z tych kanałów.
Wracajšc do sedna sprawy...
Z jednej strony mamy komunikat wydany przez PAP zamieszczony na portalach internetowych i serwisach muzycznych a z drugiej plotkę usłyszanš od pewnego floydowego maniaka.
Teraz istotnš kwestiš jest, czy dasz wiarę komunikatowi wydanemu przez raczej szanowanš i wiarygodnš agencję, czy też plocie (a te jak wiadomo na ogół majš mało wspólnego z rzeczywistociš) zasłyszanej od osoby postronnej, która chcšc czy nie, nie znała warunków ani szczegółów rozmów (a przynajmniej jest to szalenie mało prawdopodone).
Jeli o mnie chodzi, to plotki zazwyczaj olewam, chyba że istnieje możliwoć ich wiarygodnego sprawdzenia, a jeżeli nie to pozostajš dla mnie tylko plotkami, które jak wiadomo, na ogół majš niewiele wspólnego z prawdš.
It never rains around here
It just come pouring down
It just come pouring down