Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
Trójka chce odzyskać częœciowo stare oblicze. Powracajš moje ulubione "W tonacji Trójki", "Sobotnie zapraszamy...(3 godz.)" "Muzyczna poczta UKF" i to w dawnej formule. A poranek jak dotšd w wydaniu Piotra Barona niczym moim zdaniem nie ustępował od Wałka. To prawda. Radio to ludzie, to osobowoœci. Jednak tak naprawdę nie do końca wiemy jakim presjom sš poddawani. Promocja, szalone słupki sluchalnoœci czyli to co się sprzedaje to co musi sie sprzedać. To w ogóle złożony proces. Niestety w tym tempie zapomina sie o tym najważnieszym: o słuchaczach. Dlatego moim zdaniem radiem publicznym (przecież i tak płacimy abonament) nie powinna rzšdzic reklama. Po ostatniej nocy z DG/PF przypomniała mi się dawna Trójka. Aż tak surowy nie jestem. Rozumiem że przyjęli kurs aby nie starzeć się wraz ze swoimi słuchaczami (a podobno sluchalnoœć im podskoczyła) i udało się im pozyskać nowych odbiorców. Pewnie kosztem "grajšcej muzycznej szafy" ale i tak wyróżniali się (sluchałem wnikliwie Uśmiech ) Zmieniły się czasy i Trójka w jakimœ sensie też musiała się zmienić. To chyba tak jak ze wszystkim i z nami samymi. I tš refleksjš kończę te pisaninę Uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - przez bartekold - 08.10.2005, 15:31
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - przez Robson - 02.09.2006, 17:58