16.10.2006, 18:38
Niewštpliwie 16 padziernika nie jest takš sobie datš. Ale masz rację Jamm pamietałem tylko o tym pierwszym fakcie. Dla mnie nie ma większej pasji niż wlanie muzyka
Otacza mnie zewszšd i na co dzień. Nie będę sie rozpisywał ale dzięki niej też mogę podróżować i też (niestety) trzeba pieniędzy
Pójde kiedy z torbami przez te płyty to pewne ale to i tak mam nadzieję bardzo zdrowe uzależnienie. Tak naprawdę ani mylę się z tego leczyć
A więc nie pasuję do tego wštku bo pasję mam stricte muzycznš
Ale gdybym miał podcišgnšć to pod marzenie to chciałbym kiedy z ukochanš u boku wyruszyć w daleki rejs. Już nawet płyty przygotowałem
Ja wiem? To nawet nie musi być podróż pod żaglami a tak zupełnie przez lšd, przez życie...
Pozdrawiam serdecznie. Sailing to Philadephia u mnie w odtwarzaczu
Otacza mnie zewszšd i na co dzień. Nie będę sie rozpisywał ale dzięki niej też mogę podróżować i też (niestety) trzeba pieniędzy
Pójde kiedy z torbami przez te płyty to pewne ale to i tak mam nadzieję bardzo zdrowe uzależnienie. Tak naprawdę ani mylę się z tego leczyć
A więc nie pasuję do tego wštku bo pasję mam stricte muzycznš
Ale gdybym miał podcišgnšć to pod marzenie to chciałbym kiedy z ukochanš u boku wyruszyć w daleki rejs. Już nawet płyty przygotowałem
Ja wiem? To nawet nie musi być podróż pod żaglami a tak zupełnie przez lšd, przez życie...Pozdrawiam serdecznie. Sailing to Philadephia u mnie w odtwarzaczu
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day