17.03.2007, 20:16
Cytat:Originally posted by Robson@Mar 17 2007, 01:44 PMTo zdjęcie wykorzystał także John Illsley na okładkę do swego albumu solowego Never Told A Soul, swojš drogš, ten teledysk jest znacznie bardziej wierny tekstowi utworu niż oficjalny z amerykańskimi futbolistami
Tak byłoOkładka do singla jedynie pozostała
![]()
. Tę alternatywnš wersję można bodajże zobaczyć w dokumentalnym filmie Dire Straits w Izraelu. Skoro mowa o teledyskach, to dla mnie zdecydowanie najlepsze sš te z z czasów Brothers In Arms, (tytułowy, czyMFN). Lubię także Calling Elvis (pamiętam jak zawsze chciałem mieć takš kukiełkę MK, ale nie załapałem się na żaden koncert, gdzie je sprzedawano - Olaf albo Dziadek - widzielicie te kukiełki sprzedawane przed koncertami OES?) Zawsze uważałem, że Heavy Fuel ma kapitalny teledysk, pasujšcy do kontekstu utworu i z ciekawymi ujęciami z trasy OES. Ostatnio za spodobał mi się klip do Poor Boy Blues z Chetem Atkinsem, ma bardzo fajny klimacik
. Do podejrzenia tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=yCY65TzznKoA klipy do Sultans i Lady Writer to dla mnie wietny materiał dokumentalny z pierwszych chwil zespołu i tez je bardzo na swój sposób lubię
.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...