02.04.2007, 21:36
Zgadzam się z Olafem
Numitor-skoro przecztałe "Michnikowszczyznę..."-co jest oszołomskiego w tej ksišżce? Ja widzę dużo udokumentowanych tez i włanie to podoba mi się w publicystyce Ziemkiewicza
Czy dlatego jest cynicznym gnojem?
Czy jeli kto nie lubi Michnika to jest jaki napiętnowany? Jeden z najwybitniejszych Polaków wszechczasów?-mówisz poważnie? Okej mogę się nie zgodzić, ale jednak mam pytanie-czym zasłużył w Twoich oczach na takie miano?-prosze o przykłady (aha-nie pisz o internowaniu/wiezieniu za czasów przed 1989, bo internowanych/wiezionych było tysišce ludzi...)
Numitor-skoro przecztałe "Michnikowszczyznę..."-co jest oszołomskiego w tej ksišżce? Ja widzę dużo udokumentowanych tez i włanie to podoba mi się w publicystyce Ziemkiewicza
Czy dlatego jest cynicznym gnojem?Czy jeli kto nie lubi Michnika to jest jaki napiętnowany? Jeden z najwybitniejszych Polaków wszechczasów?-mówisz poważnie? Okej mogę się nie zgodzić, ale jednak mam pytanie-czym zasłużył w Twoich oczach na takie miano?-prosze o przykłady (aha-nie pisz o internowaniu/wiezieniu za czasów przed 1989, bo internowanych/wiezionych było tysišce ludzi...)
A long time ago came a man on a track...