09.05.2007, 16:37
Cytat:Originally posted by Robson@May 9 2007, 03:48 PMRobsonie- zapewniam cie, ze nie chodzilo mi o zadne porownania!! Boze bron!!
Naprawdę nie chcielibycie zobaczyć DS na żywo??? No nie moge uwierzyć. Nie ma to dla mnie żadnego znaczenia czy wyszlibyby na scenę po Spice Girls czy przed. Kiedy miało teraz juz nieProsze jednoczenie nie zestawiajcie tych dwóch nazw obok siebie bo widzę że jakie porównania się zaczynajš a to już dla MK może być krzywdzšce. Co innego masowy koncert na ktorym każdy ma prawo wystšpić i zagrać. Kolejnoć ani zestaw wykonawców nie gra większej roli. Co to takiego "Markowe" towarzystwo Maćku? Na takich wielkich koncertach często liczy jaka idea i dobry cel. Co innego udział MK np. w polskiej edycji programu Idol do którego na szczęcie nie doszło
![]()
do schizofrenii o ile mi wiadomo mam daleko
podobnie jak ty uwazam, ze na takiego typu imprezach kolejnosc kto po kim i dlaczego nie odstraszylaby mnie od oczekiwania na tego ktosia kogo bardzo, bardzo lubie zwlaszcza z pewna przepaska na glowie jak chodzi o Tunnel of Love dla przykladu
chodzilo raczej o wyjasnienie kwestii dlaczego w ogole gdybano na temat skrzykniecia 'Spice Girls'. bo odnioslam wrazenie, ze macsa nie zdawal sobie tak do konca sprawy, ze po drugiej stronie malej wody, jakie by one nie byly i czego by soba nie reprezentowaly (a tu sie z nim zgadzam, ze niewiele tego bylo) byly naprawde bardzo popularne wsrod mas i pewnie dlatego rowniez i o ich reaktywacji powypisywano to czy owo.
dIRE sTRAITS na zywo- jak najbardziej!! bez wzgledu na to kiedy, gdzie, z jakiej przyczyny, w jakim celu, za dnia i w nocy!! slowem doczekac sie nie moge!! B)
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Like the Spanish city to me when we were kids

Prosze jednoczenie nie zestawiajcie tych dwóch nazw obok siebie bo widzę że jakie porównania się zaczynajš a to już dla MK może być krzywdzšce. Co innego masowy koncert na ktorym każdy ma prawo wystšpić i zagrać. Kolejnoć ani zestaw wykonawców nie gra większej roli. Co to takiego "Markowe" towarzystwo Maćku? Na takich wielkich koncertach często liczy jaka idea i dobry cel. Co innego udział MK np. w polskiej edycji programu Idol do którego na szczęcie nie doszło