Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pan Marek Niedzwiecki Odchodzi Z Trójki
Cytat:Originally posted by macsa@Jul 31 2007, 03:59 AM
Jestem jednak przekonany, że Marek wróci do Trójki jak działo się to z innymi wielkimi osobistoœciami radia. Nie będzie go już na pewno tak dużo na antenie, ale jakaœ autorska audycja po północy ukaże się za kilka lat. I to bedzie na pewno wyjštkowa audycja tak jak obecnie sš "MiniMax", "Około Północy" czy "Noc Muzycznych Pejzaży"
To prawdopodobny scenariusz Maciek.
Nie wiem jednak czy tak do końca o to zaszufladkowanie chodzi. Jako słuchacz Trójki nigdy nie odniosłem wrażenia, że NiedŸwiedzia szufladkowano, wręcz przeciwnie - co jakiœ czas pojawiała się jakaœ nowa jego autorska audycja. Wydaje mi się, że miał dużo swobody. Ale to mogło tylko tak wyglšdać z boku. Może faktycznie w pewnym momencie przychodzi czas na zmiany, bez których nie można być już dalej w zgodzie ze samym sobš, a może po prostu propozycja finansowa była nie do odrzucenia i nie do przebicia przez Trójkę...? Jakkolwiek - NiedŸwiedŸ to głos Trójki i będzie mi go tam brakowało. Cieszę się, że miałem okazję kilkakrotnie rozmawiać z nim w Trójkowym eterze, raz nawet prowadziliœmy wspólnie audycję o MK (przy okazji koncertów TNH w klubie Ronniego Scott'a) co pan Marek udokumentował czynišc stosowny wpis w ksišżce, którš mi wtedy podarował (Lista Przebojów Programu Trzeciego - part 1). To cenne wspomnienia i pamištki.

Jejku, zabrzmiałem jakby nie wiem jaka tragedia się stała. Œwiat się nie kończy, pewien jednak etap w Trójce - na pewno Oczko.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Pan Marek Niedzwiecki Odchodzi Z Trójki - przez koobaa - 31.07.2007, 10:30
Pan Marek Niedzwiecki Odchodzi Z Trójki - przez BET - 31.07.2007, 15:04
Pan Marek Niedzwiecki Odchodzi Z Trójki - przez BET - 01.08.2007, 22:36
Pan Marek Niedzwiecki Odchodzi Z Trójki - przez BET - 01.08.2007, 23:28
Pan Marek Niedzwiecki Odchodzi Z Trójki - przez BET - 08.08.2007, 23:10
Pan Marek Niedzwiecki Odchodzi Z Trójki - przez BET - 09.08.2007, 21:37
Pan Marek Niedzwiecki Odchodzi Z Trójki - przez BET - 27.05.2010, 12:03

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości