26.08.2007, 22:05
Cytat:Originally posted by Robson+Aug 26 2007, 01:04 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Robson @ Aug 26 2007, 01:04 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-hillbilly@Aug 26 2007, 11:00 AMA pewnie że mogę
Robson kusicielu!!!
Tym razem już poczekam na płytkę
ps. możecie napisać co więcej?
Nie wiemy co dzieje się dalej ale nigdy wczeniej flet nie grał pierwszych skrzypiec na takš skalę
To przepiękna partia w wykonaniu Chrisa White'a. Słychac też wibrafon i jak dla mnie ten utwór jest trochę w stylu walca
W pewnym momencie odzywa się gitara i jak sadzę będzie jej więcej. Mylę, że tzn. pokładam takš nadzieję, że uslyszymy dialog fletu z gitarš MK
Jednym słowem ta próbka jest urzekajšca i w pewnym sensie to nowa jakoć w twórczoci Marka Knopflera i bardzo obiecujšca jakoć. 
ps. i jeli Scaffolder's Wife zostanie włšczony w repertuar koncertów zobaczymy Chrisa White'a na scenie
[/b][/quote]Podoba mi się to twoje ps. bo to oznaczałoby że może usłyszymy Your latest trick a może nawet On Every Street.. aż mi ciarki po plecach przeszły ^_^
Scaffolder zapowiada się ciekawie.
Lord, I'm just a rolling stone
Rock my soul I wanna go home
Rock my soul I wanna go home