07.09.2007, 09:29
Witajcie, no to super, wróciłem z małych wakacji i czytam te wspaniałe informacje... czy data 2 maja jest pewna? A niech mi co wyskoczy ze szkołš :/ ale nie dam się zwariować - musze być na koncercie... Jakby co, postaram się o sprzęt nagrywajšcy - może jakoć nie studyjna ale jak na moje warunki bardzo zadowalajšca - odtwarzacz iRiver z dyktafonem... OK - to napewno będę miał.
Teraz pytanie do bardziej wtajemniczonych - co i jak zrobić, z kim gadać żeby pozwolili wnieć aparat na Torwar - jeli to się uda - będš zdjęcia także i ode mnie i mojego ojca - chłop ma przeszłoć fotografa i duży teleobiektyw na wyposażeniu więc da rade. Ja podobnie, także fotografuje i też mam tele ;P
Powoli możemy już przymierzać się do jakiego szturmu na ochronę, nie?
Pozdrowienia z upalnej Gdyni ( 12 stopni ) !
Teraz pytanie do bardziej wtajemniczonych - co i jak zrobić, z kim gadać żeby pozwolili wnieć aparat na Torwar - jeli to się uda - będš zdjęcia także i ode mnie i mojego ojca - chłop ma przeszłoć fotografa i duży teleobiektyw na wyposażeniu więc da rade. Ja podobnie, także fotografuje i też mam tele ;P
Powoli możemy już przymierzać się do jakiego szturmu na ochronę, nie?
Pozdrowienia z upalnej Gdyni ( 12 stopni ) !
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
Kuba
</span></span></span>
Kuba
</span></span></span>