22.09.2007, 21:46
Ja mam płytke od wczoraj, dostałem jš w Gdyńskim Empiku - prosto z dostawy bo jeszcze nawet nie były włożone na półki. Za wersję z DVD dałem 89.99... i podobnie jak Pablo twierdzę, że to lekka przeginka, te ceny. Ale ok.
To co mi się podoba - nowe, opływowe pudełko, fajna ksišżeczka. Jeli chodzi o rodek, czyli to, co najważniejsze to generalnie trzymam się tego, co jaki czas temu, jeszcze przed premierš napisałem ( takie długie, Macsa wie o co chodzi
) i nadal twierdzę, że brak na tej płycie klimatu dawnego DS, chociaż odrobinki ostrzejszego brzmienia.
Oczywicie po przesłuchaniu (ba, wielokrotnym przesłuchaniu ) płyty, mam pełny obraz jej okazałoci. Przyznaje - zbyt mocno zjechałem jej nudny styl, ponieważ zapowiedzi w internecie nie oddawały charakteru utworów. Tak też uznałem za wybitne, piękne i niezwykle klimatyczne kompozycje: Heart Full of Holes ( ta sekcja instrumentalna pod koniec - normalnie orgazm! ), ponadto Let it All Go - bajka, szczególnie z moim nerwowym charakterem ( Kochanie, wybacz
) - uspokaja mnie bardzo skutecznie i grill znów mi się cieszy
Generalnie lubię tę płytkę, bardzo jš lubię i z chęciš słucham ( np. teraz ) ale jest nadal kilka momentów, w których po prostu przełšczam na następnš piosenkę <_<
Miłego słuchania!!
ps: sšdzicie, że to jest ostatnia płyta Mistrza? Oby nie... Swojš drogš, jeli nastšpi kiedy koniec ( taki oficjalny ) twórczoci Marka Knopflera, czy będzie Farewell Tour, trasa na którš Mark przygotuje takš setlistę, której nigdy nie zapomnimy...
3majcie się !
To co mi się podoba - nowe, opływowe pudełko, fajna ksišżeczka. Jeli chodzi o rodek, czyli to, co najważniejsze to generalnie trzymam się tego, co jaki czas temu, jeszcze przed premierš napisałem ( takie długie, Macsa wie o co chodzi
) i nadal twierdzę, że brak na tej płycie klimatu dawnego DS, chociaż odrobinki ostrzejszego brzmienia. Oczywicie po przesłuchaniu (ba, wielokrotnym przesłuchaniu ) płyty, mam pełny obraz jej okazałoci. Przyznaje - zbyt mocno zjechałem jej nudny styl, ponieważ zapowiedzi w internecie nie oddawały charakteru utworów. Tak też uznałem za wybitne, piękne i niezwykle klimatyczne kompozycje: Heart Full of Holes ( ta sekcja instrumentalna pod koniec - normalnie orgazm! ), ponadto Let it All Go - bajka, szczególnie z moim nerwowym charakterem ( Kochanie, wybacz
) - uspokaja mnie bardzo skutecznie i grill znów mi się cieszy
Generalnie lubię tę płytkę, bardzo jš lubię i z chęciš słucham ( np. teraz ) ale jest nadal kilka momentów, w których po prostu przełšczam na następnš piosenkę <_<
Miłego słuchania!!
ps: sšdzicie, że to jest ostatnia płyta Mistrza? Oby nie... Swojš drogš, jeli nastšpi kiedy koniec ( taki oficjalny ) twórczoci Marka Knopflera, czy będzie Farewell Tour, trasa na którš Mark przygotuje takš setlistę, której nigdy nie zapomnimy...
3majcie się !
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
Kuba
</span></span></span>
Kuba
</span></span></span>