20.10.2007, 03:44
Cytat:Originally posted by StonyRoadRider@Oct 19 2007, 04:45 PMZgadza się Stony. Podobno na tym forum działa 6 adminów... Naprawdę nie miało sensu dzielenie forum na działy skoro i tak niewielu użytkownikom zależy na tym by był choć jako taki porzšdek. Z resztš, w momencie gdy tak mało osób cokolwiek pisze - nie ma problemu by się ppogubić, więc kółko się zamyka.
Według mnie ródłem problemu jest niewystarczajšca aktywnoć adminów. Nie mówię, żeby studiowali każdy post i decydowali, czy jest na swoim miejscu, ale kilka kłujšcych w oczy wštków jednak można by przenieć.Nie zaglšdam często na inne fora, ale mam wrażenie, że uporzšdkowane forum nigdy nie jest zasługš tylko i wyłšcznie zdyscyplinowanych użytkowników. Jest naturalnš skłonnociš człowieka, by wstawić jakš wypowied tam, gdzie mu się wydaje (albo, w naszym przypadku, tam, gdzie zaglšda najwięcej osóB), ale jest też naturalnym oczekiwanie, by poszukiwanš infomację móc bez problemu odszukać.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...

Nie zaglšdam często na inne fora, ale mam wrażenie, że uporzšdkowane forum nigdy nie jest zasługš tylko i wyłšcznie zdyscyplinowanych użytkowników. Jest naturalnš skłonnociš człowieka, by wstawić jakš wypowied tam, gdzie mu się wydaje (albo, w naszym przypadku, tam, gdzie zaglšda najwięcej osóB), ale jest też naturalnym oczekiwanie, by poszukiwanš infomację móc bez problemu odszukać.