20.10.2007, 03:56
To niesamowite, że Niemcy tak uwielbiajš MK. Ma tam naprawdę potężnš rzeszę wielbicieli, a i płyty zapewne sprzedajš się tam w całkiem imponujšcych ilociach. No i liczba koncertów w Niemczech na każdej prawie trasie - robi wrażenie. Okrelenie "Mr Dire Straits" faktycznie bardzo trafne i tez mi się podoba
.
Jeli chodzi o Twój poprzedni post Marek, "kill to get Mark" na transparencie oczywicie ma sens - z punktu widzenia fana MK. Nie jestem jednak pewien jak zostałoby odebrane przez samego zainteresowanego. Zapewne dobrze i z umiechem na twarzy
, jednak może warto pomyleć nad czym co nawišzywać będzie do "polskiej" linijki w tekcie Let It All Go...? Cały czas kombinuję
.
.Jeli chodzi o Twój poprzedni post Marek, "kill to get Mark" na transparencie oczywicie ma sens - z punktu widzenia fana MK. Nie jestem jednak pewien jak zostałoby odebrane przez samego zainteresowanego. Zapewne dobrze i z umiechem na twarzy
, jednak może warto pomyleć nad czym co nawišzywać będzie do "polskiej" linijki w tekcie Let It All Go...? Cały czas kombinuję
.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...