30.11.2007, 12:23
Witam
Wlasnie kupilem bilety przez siec-dzieki uprzejmosci mojego kolegi z karta kredytowa
. Zachecam do wizyty w Pradze i koncertu Marka, 11 maja (niedziela) 2008 roku. Bylem juz w T-Mobile na koncercie Marka i naprawde bylo super!!! Cena za wejscie na plyte: 890 KC (ok. 135 plz)+200 KC za wyslanie biletow do Polski.
Jakze inna jest to wartosc niz na koncerty po zachodniej stronie granicy, tym bardzeij, ze w Niemczech jedynym koncertem z miejscami stajacymi jest Berlin, reszta na siedzonkach.
Marze/mysle jeszcze o Budapeszcie, ale moja Narzeczona bylaby mnie chyba juz wtedy zabila-hehehehe
pozdrawiam
pawel
Wlasnie kupilem bilety przez siec-dzieki uprzejmosci mojego kolegi z karta kredytowa
. Zachecam do wizyty w Pradze i koncertu Marka, 11 maja (niedziela) 2008 roku. Bylem juz w T-Mobile na koncercie Marka i naprawde bylo super!!! Cena za wejscie na plyte: 890 KC (ok. 135 plz)+200 KC za wyslanie biletow do Polski.Jakze inna jest to wartosc niz na koncerty po zachodniej stronie granicy, tym bardzeij, ze w Niemczech jedynym koncertem z miejscami stajacymi jest Berlin, reszta na siedzonkach.
Marze/mysle jeszcze o Budapeszcie, ale moja Narzeczona bylaby mnie chyba juz wtedy zabila-hehehehe
pozdrawiam
pawel
A long time ago came a man on a track...