20.01.2008, 01:19
Czeć, dawno mnie nie było... Niestety, szkoła pochłonęła mnie bardziej, niż mylałem...
Ale do rzeczy:
Sam też kombinuję co by można było zorganizować... mój kolega pracuje w punkcie gdzie wyszywa się maszynowo napisy i wzory w materiale... Czy to na t-shirtach czy czapkach, takie tam... Mylałem aby co z tym powišzać, ale boję się, że wyjdzie za drogo a efekt będzie redni z uwagi na techniczne sprawy ( iloć kształtów i kolorów wyszywanych na tej maszynie ). Zatem koszulki takie jak ostatnio - sitodrukowe ( tak to się nazywa? ) - ja jestem ZA - z przyjemnociš i po koncercie jš będę nosił. Baloniki? wietny plan, ale chyba bez diody ( pomimo, że pomysł wietny ). Te balony powinny być możliwie lekkie aby latały a bateryjce latanie raczej nie w planach
więc zwykłe KnoBalony mogš się lepiej sprawdzić ( mam nadzieję, że dzięki nawiewom i ruchowi powietrza na Torwarze będzie możliwoć, by kilka z nich znalazło się na scenie. ) Wówczas wydaje mi się, że Mark może zwrócić na nie uwagę...
Te pomysły powinny być sensowne, przecież nie będziemy rzucać w zespół na scenie papierowymi samolocikami
Teraz czytam o pomyle z opaskami - fajnie, jestem ZA, tylko chciał bym aby opaski na czoło były porzšdne aby nie zrobić z siebie takiej kiczowatej choinki przyozdobionej czym popadnie
Wiecie o czym mówię, nie?
Wg mnie to włanie koszulka, opaska ( najlepiej jako ze sobš chociaż nieco zgrane ) i baloniki... Do tego można by jeszcze wspomniany KnoBanner... Będzie wyglšdało RASOWO...
Jeszcze słówko o piosence, bardzo chciał bym uczestniczyć razem z Wami w tej aktywnej częci koncertu, gdzie Fani dajš co więcej niż oklaski
Dlatego też jestem zdania, że ciekawym akcentem było by chóralne odpiewanie tego wersu '..over in Poland...'
ALE pojawia się problem... Nawet nie jeden...
Po pierwsze, znajšc Marka i jego zdolnoci do improwizacji i zaskakiwania Fanów, boję się, że może wyjć niezła kakofonia, gdy my zapiewamy zgodnie z tekstem piosenki ( zakładam, że będziemy słyszalni ) a Mark w tym czasie będzie miał przygotowane co specjalnego...
Po 2gie, nie wiem, czy będziemy w stanie zebrać się wszyscy w jednym tempie z pojedynczym wersem piosenki...
Tak jeszcze staram się wpać na jaki ciekawy pomysł i mylę sobie, że może jakie banery z tytułami piosenek lub włanie naszym wspomnianym wersem z "Let it all go"? Co mylicie? Albo taki baner z wersem podwietlany diodami na chwilę przed tym jak Mark zapiewa ten włanie fragment?
A my z nim...?
Kurcze, pojęcia nie mam czym można by Mistrza zagišć, on chyba jaki niezaginalny jest
A włanie - jak wyglšda sprawa koszulek? Macie już gotowy projekt? Bardzo jestem ciekaw efektu...
Pozdrawiam serdecznie i będę ledził na bieżšco Wasze pomysły...
Miłej niedzieli!
Ale do rzeczy:Sam też kombinuję co by można było zorganizować... mój kolega pracuje w punkcie gdzie wyszywa się maszynowo napisy i wzory w materiale... Czy to na t-shirtach czy czapkach, takie tam... Mylałem aby co z tym powišzać, ale boję się, że wyjdzie za drogo a efekt będzie redni z uwagi na techniczne sprawy ( iloć kształtów i kolorów wyszywanych na tej maszynie ). Zatem koszulki takie jak ostatnio - sitodrukowe ( tak to się nazywa? ) - ja jestem ZA - z przyjemnociš i po koncercie jš będę nosił. Baloniki? wietny plan, ale chyba bez diody ( pomimo, że pomysł wietny ). Te balony powinny być możliwie lekkie aby latały a bateryjce latanie raczej nie w planach
więc zwykłe KnoBalony mogš się lepiej sprawdzić ( mam nadzieję, że dzięki nawiewom i ruchowi powietrza na Torwarze będzie możliwoć, by kilka z nich znalazło się na scenie. ) Wówczas wydaje mi się, że Mark może zwrócić na nie uwagę...
Te pomysły powinny być sensowne, przecież nie będziemy rzucać w zespół na scenie papierowymi samolocikami

Teraz czytam o pomyle z opaskami - fajnie, jestem ZA, tylko chciał bym aby opaski na czoło były porzšdne aby nie zrobić z siebie takiej kiczowatej choinki przyozdobionej czym popadnie
Wiecie o czym mówię, nie? Wg mnie to włanie koszulka, opaska ( najlepiej jako ze sobš chociaż nieco zgrane ) i baloniki... Do tego można by jeszcze wspomniany KnoBanner... Będzie wyglšdało RASOWO...
Jeszcze słówko o piosence, bardzo chciał bym uczestniczyć razem z Wami w tej aktywnej częci koncertu, gdzie Fani dajš co więcej niż oklaski
Dlatego też jestem zdania, że ciekawym akcentem było by chóralne odpiewanie tego wersu '..over in Poland...'
ALE pojawia się problem... Nawet nie jeden...Po pierwsze, znajšc Marka i jego zdolnoci do improwizacji i zaskakiwania Fanów, boję się, że może wyjć niezła kakofonia, gdy my zapiewamy zgodnie z tekstem piosenki ( zakładam, że będziemy słyszalni ) a Mark w tym czasie będzie miał przygotowane co specjalnego...
Po 2gie, nie wiem, czy będziemy w stanie zebrać się wszyscy w jednym tempie z pojedynczym wersem piosenki...
Tak jeszcze staram się wpać na jaki ciekawy pomysł i mylę sobie, że może jakie banery z tytułami piosenek lub włanie naszym wspomnianym wersem z "Let it all go"? Co mylicie? Albo taki baner z wersem podwietlany diodami na chwilę przed tym jak Mark zapiewa ten włanie fragment?
A my z nim...? Kurcze, pojęcia nie mam czym można by Mistrza zagišć, on chyba jaki niezaginalny jest
A włanie - jak wyglšda sprawa koszulek? Macie już gotowy projekt? Bardzo jestem ciekaw efektu...
Pozdrawiam serdecznie i będę ledził na bieżšco Wasze pomysły...
Miłej niedzieli!
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
Kuba
</span></span></span>
Kuba
</span></span></span>