21.01.2008, 14:09
Cytat:Originally posted by Ania_M@Jan 21 2008, 11:57 AMAniu, Torwar znaleć łatwo, jadšc autem jest to jedna z przecznic od Wisłostrady ( jadšc z pn ), tam też jest stadion Legii ( dokładnie na przeciwko ) a sam obiekt generalnie to nic innego jak wielka hala z trybunami po bokach... z tego co pamiętam, TA hala to Torwar II a jest jeszcze Torwar I, to starszy budynek obok. ( jeli się mylę to poprawiajcie
... na Torwar nigdy jeszcze mnie nie poniosło więc nie wiem jak tam jest. Czy koncert Marka będzie na jakim konkretnym piętrze....?? Wolę się zapytać wczeniej niż pózniej być zbłškanš owieczkš i nie trafić![]()
) W 2005 wejcie było od frontu, tam były bramki i ochrona, której włanie się boję z uwagi na chęć wniesienia aparatu... W 2005 tam włanie pozbawiono mnie butelki Sprite 'a
i szczerze mam nadzieję, że w tym roku będzie nieco lepiej. Nie chcę być przed koncertem przeszukiwany jak pospolity bandyta, złodziej i zamachowiec, a ze sobš mogę mieć najlepiej tylko ubranie i bilet. To podobnie jak ochrona w sklepach żšdajšca bezprawnie przeszukać mi np plecak czy nie wynoszę z Reala bułek
Ale do rzeczy:
Za wejciem, z tego co pamiętam, były korytarze rozprowadzajšce na sektory siedzšce a idšc prosto trafiało się na płytę...
Ale niczym się nie martw, z pewnociš trafisz a jak nie, to będziemy Cię pilotować
taki osobisty GPS...
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
Kuba
</span></span></span>
Kuba
</span></span></span>