22.01.2008, 22:14
Podobnie jak u Ani, nie ma u mnie dnia bez muzyki Marka. Rano przewaznie cos szybkiego z repertuaru DS, a pod wieczor przy lampce wina jakies spokojne utwory z solowych plyt. Teraz slucham dlugo oczekiwanej KTGC, ktora dostalem na rocznice od mojej kochanej dziewczyny :wub:
Poza tym dzieki osobie Marka poznaje innych wykonawcow, ktorzy byli z nim mniej lub bardziej zwiazani. Bardzo cieszy mnie to, ze jeszcze nie poznalem wszystkich utworow Marka i moge bawic sie w "odkrywce"
Brakuje mi niektorych plyt do kolekcji, wiec zawsze znajdzie sie na nich piosenka, ktorej jeszcze nie slyszalem. A juz calkowitym odjazdem sa bootlegi z koncertow, ktorych odsluchanie to dla mnie niezla przygoda B) Miedzy innymi dzieki Hekselmanowi moge sobie pozwolic na odsluchanie ich podczas nocnych podrozy samochodem. Czasem nawet specjalnie obieram dluzsza droge zeby nie wylaczac plyty przed jej koncem
B)
Niedawno mialem okazje poznac na zywo Andrzeja, z ktorym swietnie mi sie debatowalo do wczesnych godzin porannych (jeszcze raz dzieki Ci za goscine
). Dowiedzialem sie miedzy innymi jak wygladaja zloty w Krakowie i oczywiscie nabralem na nie ochoty. Jak czas pozwoli, to pojawie sie wraz z moja Dominika.
Sorki, ze pisze bez polskich znakow, ale moja klawiatura w pracy nie ma takiej opcji <_<
Poza tym dzieki osobie Marka poznaje innych wykonawcow, ktorzy byli z nim mniej lub bardziej zwiazani. Bardzo cieszy mnie to, ze jeszcze nie poznalem wszystkich utworow Marka i moge bawic sie w "odkrywce"
Brakuje mi niektorych plyt do kolekcji, wiec zawsze znajdzie sie na nich piosenka, ktorej jeszcze nie slyszalem. A juz calkowitym odjazdem sa bootlegi z koncertow, ktorych odsluchanie to dla mnie niezla przygoda B) Miedzy innymi dzieki Hekselmanowi moge sobie pozwolic na odsluchanie ich podczas nocnych podrozy samochodem. Czasem nawet specjalnie obieram dluzsza droge zeby nie wylaczac plyty przed jej koncem B)
Niedawno mialem okazje poznac na zywo Andrzeja, z ktorym swietnie mi sie debatowalo do wczesnych godzin porannych (jeszcze raz dzieki Ci za goscine
). Dowiedzialem sie miedzy innymi jak wygladaja zloty w Krakowie i oczywiscie nabralem na nie ochoty. Jak czas pozwoli, to pojawie sie wraz z moja Dominika. Sorki, ze pisze bez polskich znakow, ale moja klawiatura w pracy nie ma takiej opcji <_<