02.06.2005, 14:04
Cytat:Originally posted by pogdan@Jun 1 2005, 11:59 PM
Cytat:[b] Boom, Like That? A w ogóle byl teledysk?
Cytat: Może sie mylę ale Martinezowi chyba chodziło o te oficjalnie wydane i od początku do końca.
Please, Robson (ktokolwiek) wytłumaczcie mi bo mogę czegoś nie rożróżniać lub/i pomijać.
Co znaczy wydane od początku do końca?
Czy ten (teledysk) film ze strony shivera do "Boom Like That" nie jest teledyskiem?
Jeśli nie jest to dlaczego? Czy wogóle taki film BLT ( strona shivera- obecnie nie widzę jego, ujęcia w studio nagraniowym i spacer brzegiem morza Marka i ekipy) mógły być teledyskiem jeśli byłby "oficjalnie wydany od początku do końca". [/b] Mam na myśli zbiór teledysków DS/THN i MK z dwóch pierwszych płyt. Nie sądzę aby na płycie dołączonej do "Shangri-La" był jakikolwiek teledysk. Mark spaceruje sobie po plaży podczas "Summer Of Love" i "Boom..."
To raczej są fragemnty utworów które w danej chwili są omawiane(z różnymi widoczkami na Hollywood m.in) Tak ja to odbieram jeśli jest inaczej mamy sporo teledyskow z ost. płyty
Jeśli dobrze pamiętam: Boom, Everybody Pays, Sucker Row, Summer Of Love, Back To Tupelo, Postcards i chyba jeszcze jakiś pominąłem. Zawsze było tak, że kiedy ukazywał się kolejny singiel był i teledysk a nawet nie wiemy jak wygląda video do Trawlera
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day