Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze
To i ja się wypowiem... To był 2gi koncert w życiu, tym razem byłem z narzeczonš, która na występie LIVE była pierwszy raz. Przede wszystkim to bardzo się cieszę, że mogłem z Wami przeżyć ten występ, mogliœmy pogadać chwilę, podzielić się emocjami i powspominać poprzedni koncert - DZIĘKUJĘ Uśmiech
W przeciwieństwie do 2005 roku, tym razem byliœmy na płycie i... No właœnie: po pierwsze to wentylacja - porażka!! Właœciwie to brak jakiegokolwiek œwieżego powietrza na hali. Poza tym sam fakt, że do rozpoczęcia częœci właœciwej koncertu, nogi wlazły nam głęboko tam, gdzie nie powinny włazić, nie wiem czy tak jest zawsze, lecz mojemu kręgosłupowi i dwóm metrom wzrostu to nie służy. Ale nie ważne - wreszcie się rozpoczęło i było super, ale tylko jeœli chodzi o samo wykonanie i widok z bardzo bliska na kapelę - emocje nie z tej ziemi, wiadomo. Co do dŸwięku, to wybaczam Torwarowi jego tragicznš akustykę, lecz siedzšc na trybunach w 2005 roku miałem o wiele więcej basu niż stojšc przed scenš. To zasługa głoœników basowych po bokach sceny. Mi osobiœcie BARDZO podobały się uderzenia stopy Dannego Cummingsa w 2005 roku - w połowie sali słuchać było wtedy głębokie, ciężkie i mocne uderzenia basu. Teraz jedynie pukanie z lekkim pogłosem i echem z tyłu sali oraz tyle ile dały piece na scenie...

Szczerze to przyznam się, że jeœli ja bywam na koncertach raz na kilka lat, to chciałbym, bym przez te kilkadziesišt minut grania był dosłownie nawalany œcianš dŸwięku, bym z koncertu wychodził przygłuchy... Poważnie mówię - miał bym z tego większš radoœć, niż stojšc kilka metrów od Marka.

Ale generalnie wieczór bardzo udany, o minusach napisałem w wštku o filmach i fotkach z koncertu, nie będę się powtarzał Uśmiech
Dodam jeszcze, że nasz weekend majowy był podwójnie udany, gdyż po koncercie czekał na nas jeszcze udany wypoczynek w Zakopanem Uśmiech A na wspominanie koncertu mieliœmy prawie 1700 km w samochodzie przy okazji całej wycieczki - było co wspominać!

Super, oby szybko zleciało nam do następnego koncertu Uśmiech

PS: Howard, gdzie Ty stałeœ, bo chyba jakoœ blisko nas a ja Ciebie nie zauważyłem Język
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam

Kuba Oczko</span></span></span>
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - przez kuba87 - 08.05.2008, 01:12