Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze
Hehe, rzucanie gitarami to faktycznie nie w Mareczka stylu Uśmiech Mogło by się i dla nas skończyć obrażeniami... Mi się styl Marka podoba, nie mówię, że nie - ale tak jak napisałem - chciałbym by dla Marka spotkanie z fanami było chociaż po częœci tak ekscytujšce jak dla nas z Nim...
Rozłożył mnie z kolei ten cytat z telewizji o staniu nieruchomo na scenie Język

Pamiętam na koncertach w latach 91-92 Mark bardziej energicznie prowadził częœć ''integracyjnš'', teraz właœnie sprawdza się to, co napisałem o winie... Uśmiech

A mentalnoœć mentalnoœciš - moim zdaniem to nie jest wyznacznik, przynajmniej nie w dużym stopniu...

Na potwierdzenie tego co mam na myœli przeczytajcie co Guy odpisał na piękne słowa podziękowania za wspaniały koncert...
W życiu prywatnym mam wrażenie, że jeœli ktoœ w półsłówkach zamyka całš swojš wypowiedŸ, to jego szacunek do rozmówcy nie jest zbyt wysoki...
Może stšd mam te uprzedzenia...

3majcie się! Uśmiech
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam

Kuba Oczko</span></span></span>
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - przez kuba87 - 08.05.2008, 11:06