08.05.2008, 21:32
Ja peniam, ale sie na forum narobiło! Sprawa wyglšda już na załatwionš, lecz chciałbym po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi też co od siebie napisać. Tym bardziej, że sam pytałem się Mariusza jakim sprzętem robił te zdjęcia.
Pytałem się wiadomie, uznałem Ciebie Mariusz za dobrego fotografa widzšc po zdjęciach. Z tego względu, że interesuje się fotografiš, amatorsko i hobbystycznie ale jednak lecz chciałbym wiedzieć jakim aparatem z jakim obiektywem zostały zrobione zdjęcia. A oto dlaczego: sam fotografuję niestety kompaktem z dużym zoomem i w miarę, jak na kompakt - dobrym obiektywem. Czasami starutkš Prakticš L.
Jeżeli pytam się o sprzęt, to znaczy, że interesuję się tym a od Ciebie jako od lepszego specjalisty ode mnie chciałbym oczekiwać odpowiedzi, bym wiedział na jaki aparat mam zbierać pienišżki.
To takie banalne wytłumaczenie ale dla mnie ważna była odpowied na to pytanie o sprzęt. Szanuję jednak to, że Twój profesjonalizm, jak sam podkrelałe, nie pozwala na ujawnianie takich szczegółów i miertelnikom jak ja, nie pisane jest to wiedzieć. Ok!
Apropos tego, o co też były spory, nie rozumiem Mariusz Twoich argumentów odnonie sprzedawania fotek robionych niekomercyjnie. Kilka razy to wszystko czytałem i dla mnie, wybacz, lecz nie ma to sensu. Rozumiem natomiast zasady jakie panowały na koncercie i wiem o czym pisali Maciek i wielu z Was. I z tym się zgadzam!
Jednoczenie zmartwił mnie ostatni post Mariusza
Napisał On, że więcej nic na naszym Forum nie napisze. Po chwili zastanowienia jednak stwierdzam, że jeli wszystkie wypowiedzi miały by mieć taki ton jak te kilka ostatnich, to chyba faktycznie nie chcę tego czytać... Z całym szacunkiem dla Ciebie Mariuszu, ale mi też nie podoba się Twój styl pisania - momentami odnoszę wrażenie, że nie traktujesz nas jak normalnych i zdrowych ludzi...
Dziękuję za możliwoć wyrażenia mojego skromnego zdania, jeli ktokolwiek czuje się dotknięty mojš wypowiedziš - przepraszam i będę dokładniej precyzował swe myli...
Pozdrowionka!
PS: Bootleg wietny, tylko jak go skonwertować na mp3? Czy poza tym w formacie .flac jest jeszcze jaki inny materiał audio?
Pytałem się wiadomie, uznałem Ciebie Mariusz za dobrego fotografa widzšc po zdjęciach. Z tego względu, że interesuje się fotografiš, amatorsko i hobbystycznie ale jednak lecz chciałbym wiedzieć jakim aparatem z jakim obiektywem zostały zrobione zdjęcia. A oto dlaczego: sam fotografuję niestety kompaktem z dużym zoomem i w miarę, jak na kompakt - dobrym obiektywem. Czasami starutkš Prakticš L.
Jeżeli pytam się o sprzęt, to znaczy, że interesuję się tym a od Ciebie jako od lepszego specjalisty ode mnie chciałbym oczekiwać odpowiedzi, bym wiedział na jaki aparat mam zbierać pienišżki.
To takie banalne wytłumaczenie ale dla mnie ważna była odpowied na to pytanie o sprzęt. Szanuję jednak to, że Twój profesjonalizm, jak sam podkrelałe, nie pozwala na ujawnianie takich szczegółów i miertelnikom jak ja, nie pisane jest to wiedzieć. Ok!
Apropos tego, o co też były spory, nie rozumiem Mariusz Twoich argumentów odnonie sprzedawania fotek robionych niekomercyjnie. Kilka razy to wszystko czytałem i dla mnie, wybacz, lecz nie ma to sensu. Rozumiem natomiast zasady jakie panowały na koncercie i wiem o czym pisali Maciek i wielu z Was. I z tym się zgadzam!
Jednoczenie zmartwił mnie ostatni post Mariusza
Napisał On, że więcej nic na naszym Forum nie napisze. Po chwili zastanowienia jednak stwierdzam, że jeli wszystkie wypowiedzi miały by mieć taki ton jak te kilka ostatnich, to chyba faktycznie nie chcę tego czytać... Z całym szacunkiem dla Ciebie Mariuszu, ale mi też nie podoba się Twój styl pisania - momentami odnoszę wrażenie, że nie traktujesz nas jak normalnych i zdrowych ludzi... Dziękuję za możliwoć wyrażenia mojego skromnego zdania, jeli ktokolwiek czuje się dotknięty mojš wypowiedziš - przepraszam i będę dokładniej precyzował swe myli...

Pozdrowionka!
PS: Bootleg wietny, tylko jak go skonwertować na mp3? Czy poza tym w formacie .flac jest jeszcze jaki inny materiał audio?
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
Kuba
</span></span></span>
Kuba
</span></span></span>