15.05.2008, 00:10
Cytat:Originally posted by koobaa+May 14 2008, 11:32 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (koobaa @ May 14 2008, 11:32 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-numitor@May 13 2008, 05:53 PMZ jakich względów, Numitor? Jeli mogę wiedzieć?
Kuba, a jakie Ty masz zdanie na temat Sonni`ego? Z pewnych względów interesuje mnie ono najbardziej![]()

Jack Sonni był/jest dobrym gitarzystš. Gdyby takim nie był, nie dzieliłby sceny z Markiem Knopflerem, to proste. Mylę też, że wietnie się z Markiem rozumiał, a to bardzo ważne, żeby bez słów wiele powiedzieć, szczególnie w sytuacji 'koncertowej'. Mylę, że jako gitarzysta rytmiczny był znakomity, natomiast jego próby solowe to dla mnie fiasko (z głównym wskazaniem na Wild West End). Reasumujšc - dobry wybór MK, lepszy niż Phil Palmer, który przy Jack'u wypadł bardzo bezbarwnie.
PS. Hal Lindes mnie denerwował
. [/b][/quote]Z bardzo prostych - ponieważ wydajesz mi się najbardziej kompetentnš osobš (nie urażajšc oczywicie wszystkich pozostałych) do oceny kompanów MK
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
A new morning has begun..."