31.05.2008, 16:55
Cytat:Originally posted by pablosan+May 31 2008, 04:20 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (pablosan @ May 31 2008, 04:20 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-numitor@May 28 2008, 06:35 PMNumitor
Ania, sama piszesz, że podchodziła do nich z oporem, chwilę póniejsz dziwisz się, że z oporem podchodzš inni - daj im też szansę.
Inna sprawa, że toleracja Polaków czy to do osób niepełnosprawnych (i to zarówno umysłowo jak i fizycznie!, homoseksualistów, osób o innym kolorze skóry, etc. nie istnieje. Niestety.
Sorry, ale nie przesadzajmy z tš nietolerancjš Polaków. Sam mam osobę niepełnosprawnš w dalszej rodzinie, więc mogę co powiedzieć na ten temat. Natomiast niestety ludzie nie rozumiejš zupełnie słowa TOLERANCJA-ja toleruję homoseksualistów, ale ich nie akceptuję (chodzi o cišgłe lansowanie się w mediach jako co zupełnie naturalnego-co jest bzdurš). Na pewno czujesz różnicę, prawda? Dla ludzi tolerować oznacza w pełni akceptować, a między tymi dwoma słowami jest bardzo duża różnica... Niestety media chcš zastšpić mózgi ludziom-głupim społeczeństwem łatwiej rzšdzić i manipulować...
PS. Z nietolerancjš Polaków jest tak samo jak z ich antysemityzmem-poród "sprawiedliwych wród narodów wiata" najwięcej jest Polaków... [/b][/quote]
Co majš "Sprawiedliwi wród narodów wiata" do antysemityzmu? To odznaczenie nadawane jest za pomoc narodowi żydowskiemu, a antysemityzm to co zupełnie przeciwnego. Jedno nie wyklucza drugiego.
http://wyborcza.pl/1,75248,5241227,Pamiatk...nosem_Zyda.html
Pewnie zaraz usłyszę, że to "Wyborcza", że to manipulacja i kłamstwo...
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
A new morning has begun..."

, homoseksualistów, osób o innym kolorze skóry, etc. nie istnieje. Niestety.