Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze
Cytat:Originally posted by koobaa@Jun 4 2008, 04:16 PM
Widzę, że Mark zmienia drastycznie zdanie na temat nagrywania koncertów. Sprawa nabrała niezdrowych rumieńców po tym, jak ktoœ przechwycił dŸwięk z dousznych odsłuchów jednego z muzyków (podobnie jak bootleg z LA 2001) na jednym z koncertów w RAH. Mało tego, ten człowiek, wystawił to gdzieœ na Forum i Guy nie omieszkał mu odpowiednio odpowiedzieć. Nagrywanie koncertu wbrew woli artysty jest po prostu okazaniem braku respektu. Nie zdziwię się jeœli za chwilę zakażš wnoszenia jakiegokolwiek sprzętu rejestrujacego (łšcznie ze zwykłymi aparatami i telefonami).

Aha, jeszcze jedno. Wlazłem ostatnio na YouTube i się przeraziłem. Co drugi filmik z trasy koncertowej 2008 pochodzi wiecie skšd? Z Torwaru oczywiœcie. Konkluzja wydaje się prosta. Jeœli (pomimo goršcego przyjęcia) tak nas tam olali, to więcej tam nie pojedziemy.
Witam

Przeczytałem o tym na stronie GF i byłem w szoku. Może ktoœ wytłumaczyć, jak to możliwe (od strony technicznej)?
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - przez pablosan - 07.06.2008, 17:57