Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze
To jest rzeczywiœcie jakiœ problem. Ekipa która zrobiła Shangri-Lille wykazała się niezwykła sztukš. Chce się oglšdać takie materiały. Nie wiem jak tego dokonali ale nie przypominam sobie aby po drodze były jakiœ zgrzyty i afery. Albo skutecznie się ukrywali rejestrujšc dŸwięk i filmujšc albo ryzykowali że ich ktoœ wywali. Może rzeczywiœcie stanowisko Marka na ten temat stało się bardziej stanowcze albo ludzie na obecnej trasie jacyœ wyjštkowo nienasyceni i kręcš i nagrywajš jak popadnie i na czym popadnie Uśmiech Przyszło mi do glowy że może jednak planowane jest oficjalne DVD z tej trasy skoro każdy koncert jest nagrywany ale chyba nie filmowany. No to może otrzymamy album koncertowy w końcu. I może dlatego te wszystkie kontrowersyjne działania i ruchy. Nie zapomnę tego momentu kiedy trzymałem w górze komórkę a w tym samym czasie ktoœ po mojej prawej stronie ewidentnie musiał przeginać po Mark sam pokazywał dłoniš w jego stronę. Mnie też się oberwało a zapewniam że moja komórka kamery nie przypomina Duży uśmiech Ale ogólnie coœ jest na rzeczy.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - przez Robson - 16.06.2008, 12:16