15.01.2009, 15:38
'nie mogę darować Markowi, że nie wydał DVD z ostatniej trasy koncerowej' - to było do tego, więc nie z kosmosu
Czekam, aż dostanę pozew do sądu za podżeganie do zabójstwa. Howard, prawniku, jeśli to czytasz, to oceń moje szanse 
Btw, Macsa, jak mamy być tacy szczegółowi - nigdy chyba nie widziałem ani ciebie, ani dziadka, więc skąd mam wiedzieć ze wy nie macie po 15 lat?
Myślałem, że traktujemy się na forum jak równy z równym, bo chyba nie spotkałem się z określeniami 'pan/pani' na forum.
Filip - miło, że ktoś wreszcie zauważył tutaj sarkazm! (no może oprócz Ani, ona od razu chyba załapała o co chodzi
) otóż to, ja jestem sarkastyczny! xcD
Czekam, aż dostanę pozew do sądu za podżeganie do zabójstwa. Howard, prawniku, jeśli to czytasz, to oceń moje szanse 
Btw, Macsa, jak mamy być tacy szczegółowi - nigdy chyba nie widziałem ani ciebie, ani dziadka, więc skąd mam wiedzieć ze wy nie macie po 15 lat?
Myślałem, że traktujemy się na forum jak równy z równym, bo chyba nie spotkałem się z określeniami 'pan/pani' na forum.Filip - miło, że ktoś wreszcie zauważył tutaj sarkazm! (no może oprócz Ani, ona od razu chyba załapała o co chodzi
) otóż to, ja jestem sarkastyczny! xcD
Love, Peace & Dire Straits