04.01.2010, 20:31
A ja będę dalej się "'kłócił"
hoffnung to wszystko ogólniki nie podajesz konkretnych przykładów a poza tym tak coś mi się wydaje że nie zadałeś sobie trudu aby dokładnie wsłuchać sie w płyty MK. To i na DS zdarzały się utwory o zabarwieniu czysto countrowym ale nie można tak stawiać sprawy że solowa twórczość MK country stoi bo gdyby tak bylo to niewiele osób i na tym forum słuchało by MK bo wiem że nie za bardzo country fani DS/MK trawią.
ps. Phill Collins ma kilka świetnych płyt solowych i kilka ewidentnych gniotów nie porównywałbym go do Genesis. Sting i The Police? To zależy który Sting? To co wyprawia teraz nie ma nic wspólnego z muzyką rockową i trudno w jego muzyce odnaleść jakikolwiek ślad Policjantów. Tak więc przykłady nie do końca w moim odczuciu trafione
hoffnung to wszystko ogólniki nie podajesz konkretnych przykładów a poza tym tak coś mi się wydaje że nie zadałeś sobie trudu aby dokładnie wsłuchać sie w płyty MK. To i na DS zdarzały się utwory o zabarwieniu czysto countrowym ale nie można tak stawiać sprawy że solowa twórczość MK country stoi bo gdyby tak bylo to niewiele osób i na tym forum słuchało by MK bo wiem że nie za bardzo country fani DS/MK trawią. ps. Phill Collins ma kilka świetnych płyt solowych i kilka ewidentnych gniotów nie porównywałbym go do Genesis. Sting i The Police? To zależy który Sting? To co wyprawia teraz nie ma nic wspólnego z muzyką rockową i trudno w jego muzyce odnaleść jakikolwiek ślad Policjantów. Tak więc przykłady nie do końca w moim odczuciu trafione
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day