18.05.2010, 17:15
lamento napisał(a):Wlasnie poszukiwanie biletu sprawia, ze trafilem na to forum (ale chyba i tak zawitam na dluzej). O ile wciaz masz te bilety to jestem zainteresowany jednym z nich. Na codzien mieszkam w Londynie i nie bylem pewny czy bede w Polsce w tym czasie i dlatego nie kupowalem biletu. Z drugiej strony nie chce tez dorabiac pseudofanow, ktorzy sprzedaja bilety dwa razy drozej.
Jesli jednak oferta dudka jest juz nieaktualna to mam pytanie do reszty uzytkownikow czy macie moze jeden bilet na sprzedaz (nie wazne ktory sektor albo czy vip - kupie kazdy, byle po cenie ustalonej przez organizatora)
Pozdrawiam
oferta jest jak najbardziej aktualna, problem polega na tym że to są bilety print@home więc oba są jednym dokumentem pdf i wolałbym przekazać je oba jednej osobie, może skusisz się na 2 sztuki ?
pzdr
d.

). O ile wciaz masz te bilety to jestem zainteresowany jednym z nich. Na codzien mieszkam w Londynie i nie bylem pewny czy bede w Polsce w tym czasie i dlatego nie kupowalem biletu. Z drugiej strony nie chce tez dorabiac pseudofanow, ktorzy sprzedaja bilety dwa razy drozej.