04.06.2010, 12:00
Czesc Romek
Jest to ładnie wydane
. Ja się skusiłem, ale czy warto? Dopłaciłem jakieś 30 złotych do wydania bez cd.
W filmie Arena pyta dziennikarz-czy czasem zespół nie jest tylko dodatkiem do Marka Knopflera, bo przecież jesteś wokalistą, czołową postacią na scenie, wykonujecie tylko twój materiał. Mark odpowiada, że liczy się zespół jako całość... (ale to było 30 lat temu)
Sporo goryczy jest w wypowiedziach PW i DK. Dawid mówi, że stracił kontakt z 90% przyjaciół jak zaczęła się ta cała karuzela DS. Chyba chłopcy nie poradzili sobie ze sławą-co jest o tyle dziwne, że przyszła do nich już jako dorosłych ludzi, a nie 18-19 latków, prawda?
Jest to ładnie wydane
. Ja się skusiłem, ale czy warto? Dopłaciłem jakieś 30 złotych do wydania bez cd.W filmie Arena pyta dziennikarz-czy czasem zespół nie jest tylko dodatkiem do Marka Knopflera, bo przecież jesteś wokalistą, czołową postacią na scenie, wykonujecie tylko twój materiał. Mark odpowiada, że liczy się zespół jako całość... (ale to było 30 lat temu)
Sporo goryczy jest w wypowiedziach PW i DK. Dawid mówi, że stracił kontakt z 90% przyjaciół jak zaczęła się ta cała karuzela DS. Chyba chłopcy nie poradzili sobie ze sławą-co jest o tyle dziwne, że przyszła do nich już jako dorosłych ludzi, a nie 18-19 latków, prawda?
A long time ago came a man on a track...