Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Niedzielna Prywatka" Radio AKADERA - Katarzyna Kozioł i Adam Musiuk
Dziękuję za taaaaaaaaką zapowiedź. Postaram się stanąć na wysokości zadania!
Jeśli chodzi o pomysł. To pomyślałem, że fajną rzecz ostatnio zrobili fani z Hiszpanii w postaci boxu dvd Knopflera i Dire Straits. Zorientowałem się, że jeszcze nikt nie zabrał się za uporządkowanie nagrań bootlegowych i demo DS i MK. Pomyślałem więc, że moglibyśmy – jako Forum – pierwsi na świecie zebrać najważniejsze utwory z bootegów i spróbować to wydać w postaci kilku płytowego boxu. Wydaje mi się, że to zadanie bardzo trudne, bo z jednej strony tych nagrań są setki i można z nich wybrać naprawdę pokaźny zbiór, z drugiej jednak strony należy ograniczyć ilość muzyki do 3-4 płyt, tak aby zestawienie prezentowało naprawdę najciekawsze rzeczy.
W swojej audycji będę opowiadał historię zespołu uzupełniając właśnie takimi nagraniami. Postaram się w niej przedstawić „pozycje obowiązkowe” i myślę, że mogłoby to być taką wyjściową „ramą”. Zacznę od wersji demo Sultans of Swing, a potem to się już zobaczy .........
Zaprasza więc do niedzielnego słuchania audycji i do komentowania na Forum
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
"Niedzielna Prywatka" Radio AKADERA - Katarzyna Kozioł i Adam Musiuk - przez aaadam - 03.10.2010, 00:01