08.08.2005, 10:45
Wrocilem z Pragi-tlumy turystow, w knajpach chca czlowieka oszukac na "zywca" jak uslysza obcy jezyk...-troche do d..., no i nie chce mi sie isc do pracy jutro
, bylem prawie tydzien bez muzyki Mistrza, ale dzieki temu tesknie do niego bardziej niz kiedykolwiek, i bardzo ciesze sie na spotkanie z Wami w Sopocie. A wiec cala naprzod ku nowej przygodzie!!!
Powiem Wam, ze to co mnie oczarowalo to praskie ZOO, po prostu mistrzostwo!!! W Oliwie w Gdansku jest najpiekniej polozone ZOO w Polsce, ale to w Pradze mnie zmiazdzylo. Warunki dla zwierzakow fenomenalne, wlasciwie nie ma klatek, bardzo zblizone warunki do naturalnych. Uwielbiam dziekie koty-i mialem mozliwosc zobaczenia: tygrysow, panter, panter mglistych, lwow, gepardow
. Pantery mgliste widzialem do tej pory tylko w tv, a tu przez szybe mozna wlasciwie poglaskac. Jak ktos bedzie, to bardzo, bardzo polecam to miejsce-czas na zwiedzanie, minimum 5 godzin
, bylem prawie tydzien bez muzyki Mistrza, ale dzieki temu tesknie do niego bardziej niz kiedykolwiek, i bardzo ciesze sie na spotkanie z Wami w Sopocie. A wiec cala naprzod ku nowej przygodzie!!!Powiem Wam, ze to co mnie oczarowalo to praskie ZOO, po prostu mistrzostwo!!! W Oliwie w Gdansku jest najpiekniej polozone ZOO w Polsce, ale to w Pradze mnie zmiazdzylo. Warunki dla zwierzakow fenomenalne, wlasciwie nie ma klatek, bardzo zblizone warunki do naturalnych. Uwielbiam dziekie koty-i mialem mozliwosc zobaczenia: tygrysow, panter, panter mglistych, lwow, gepardow
. Pantery mgliste widzialem do tej pory tylko w tv, a tu przez szybe mozna wlasciwie poglaskac. Jak ktos bedzie, to bardzo, bardzo polecam to miejsce-czas na zwiedzanie, minimum 5 godzin
A long time ago came a man on a track...