26.10.2010, 20:55
Z wałami nie ma co dyskutować. Jeżeli ktoś uważa, że DS to pop, a nie rock, a tylko grali pod publiczkę, to zdrowia szczęścia pomyślności. Jeżeli 'disują' ich za DS, to wielkie pozdro po raz drugi. Jeżeli takiej odpowiedzi udzielił ci redaktor, to gigantyczne pozdro, bo to tylko świadczy o poziomie 'redaktorstwa'. Nie ma co robić takich akcji, im to lata. Napisałem raz do SportKlubu (stacja telewizyjna) zbulwersowany kretynem, który komentuje zawsze mecze Anglii w piłkę nożną od jakichś 2, 3 lat, a nie odróżnia Ashley Cole'a od Joe Cole'a (mimo że jeden czarny, drugi biały), tak samo z Johnsonami, generalnie wydaje się że komentuje inny mecz niż leci w TV. Napisałem długą litanię z ogólnymi 'występkami', konkretnymi sytuacjami i wymieniłem dokładnie 6 błędów komentatora (w ciągu pierwszych 15 minut meczu!), nawet mi nie odpisali.
Napiszemy na forum i co? Ktoś odpisze 'DiRe StRaItS tO goOoOoOffNo, dAjCiE gReEn dAyA!!!!!'
Napiszemy na forum i co? Ktoś odpisze 'DiRe StRaItS tO goOoOoOffNo, dAjCiE gReEn dAyA!!!!!'
Love, Peace & Dire Straits