28.02.2011, 20:03
Przy tego typu materiałach zawsze znajdzie się coś co byśmy lepiej "poprowadzili" a my fani wykorzystali inne lepsze zródła. Czyli generalnie tak jak ze wszystkim zawsze znajdzie się coś co nie będzie nam pasować do końca. Ja jednak będę bronił tego dokumentu bo po prostu mi się podoba
dobrze mi się go ogląda i jest ciekawie i z pomysłem zmontowany i zlożony do kupy. Jasne ze znajdą się minusy i niedociągnięcia o czym już wcześniej pisałem np. spodziewałem się jakiejś wzmianki o plycie "Golden Heart" ale w sumie jest ok. I w skali 5 punktowej nie 10 oceniam na 4 z mocnym +.
ps. widocznie nie taki był zamysł autorów aby pytać innych muzykow o MK ale przecież i takie wypowiedzi znajdziemy w tym dokumencie. O wiele ciekawiej mogłyby wyglądać wstawki z wypowiedziami innych artystów nie związanych z Knopflerem.
dobrze mi się go ogląda i jest ciekawie i z pomysłem zmontowany i zlożony do kupy. Jasne ze znajdą się minusy i niedociągnięcia o czym już wcześniej pisałem np. spodziewałem się jakiejś wzmianki o plycie "Golden Heart" ale w sumie jest ok. I w skali 5 punktowej nie 10 oceniam na 4 z mocnym +.ps. widocznie nie taki był zamysł autorów aby pytać innych muzykow o MK ale przecież i takie wypowiedzi znajdziemy w tym dokumencie. O wiele ciekawiej mogłyby wyglądać wstawki z wypowiedziami innych artystów nie związanych z Knopflerem.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day