03.12.2011, 03:01
Nigdy nie lubiłem tego filmu
Z aktualnego dobrodziejstwa jakim jest niewątpliwie internet można od czasu do czasu dostać zawotu głowy. Obawiam że zdobywaniem muzyki drogą internetową ludzie pozbywają się radości.
Zawsze przypominają mi sie czasy kiedy pierwsze pieniadze które zarobiłem na tartaku przeznaczylem na plyty DS/MK. Ale musiałem po nie wyruszyć do Krakowa bo nie wszystko można bylo dostać w moich rodzinnych stronach. To byl wspaniały czas kiedy zabiegało się o płyty bo kasety po prostu powoli odchodziły do lamusa. Boże cieszylem się jak dziecko kiedy zdobywałem kolejne tytuły. Teraz wystarczy kilka ruchów myszką.
Z aktualnego dobrodziejstwa jakim jest niewątpliwie internet można od czasu do czasu dostać zawotu głowy. Obawiam że zdobywaniem muzyki drogą internetową ludzie pozbywają się radości. Zawsze przypominają mi sie czasy kiedy pierwsze pieniadze które zarobiłem na tartaku przeznaczylem na plyty DS/MK. Ale musiałem po nie wyruszyć do Krakowa bo nie wszystko można bylo dostać w moich rodzinnych stronach. To byl wspaniały czas kiedy zabiegało się o płyty bo kasety po prostu powoli odchodziły do lamusa. Boże cieszylem się jak dziecko kiedy zdobywałem kolejne tytuły. Teraz wystarczy kilka ruchów myszką.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day