Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
Cytat:Originally posted by pablosan@Aug 8 2005, 10:45 AM
Wrocilem z Pragi-tlumy turystow, w knajpach chca czlowieka oszukac na "zywca" jak uslysza obcy jezyk...-troche do d..., no i nie chce mi sie isc do pracy jutro Język , bylem prawie tydzien bez muzyki Mistrza, ale dzieki temu tesknie do niego bardziej niz kiedykolwiek, i bardzo ciesze sie na spotkanie z Wami w Sopocie. A wiec cala naprzod ku nowej przygodzie!!!

Powiem Wam, ze to co mnie oczarowalo to praskie ZOO, po prostu mistrzostwo!!! W Oliwie w Gdansku jest najpiekniej polozone ZOO w Polsce, ale to w Pradze mnie zmiazdzylo. Warunki dla zwierzakow fenomenalne, wlasciwie nie ma klatek, bardzo zblizone warunki do naturalnych. Uwielbiam dziekie koty-i mialem mozliwosc zobaczenia: tygrysow, panter, panter mglistych, lwow, gepardow Uśmiech. Pantery mgliste widzialem do tej pory tylko w tv, a tu przez szybe mozna wlasciwie poglaskac. Jak ktos bedzie, to bardzo, bardzo polecam to miejsce-czas na zwiedzanie, minimum 5 godzin Język
wow to mamy podobna pasję tez uwielbiam dzikie koty, byłem w Pradze, ale niestety zrezygnowaliœmy z wizyty w zoo, terz załuje dziesięciokrotnie, hehehe w Krakowie dopiero jest ładnie połozone Zoo tylko małe okrutnie Smutny, natomiast to w Oliwie przeraziło mnie warunkami w jakich żyja zwierzęta, a przedewszystkim ich stanem zdrowotnym, 3 niedŸwiedzie w jednej klatce z tego jeden miał dziurę w brzuchu !!! tak otwarta ranę i nikt się nim nie przejmował, chyba powinien być w izolatce pod obserwacjš, a nie na upale i z muchami Smutny
My girlfriend said AC/DC is bad...Now she is single...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - przez Michal - 08.09.2005, 20:35
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - przez bartekold - 08.10.2005, 15:31