13.03.2012, 16:59
Co masz na mysli poprzez "knajpiane klimaty"?
W sensie - domyslam sie co, acz gdybym ja probowal sie zmusic zeby zdefiniowac np. wieloglosy i lekko soulowy rytm takich kawalkow jak np. shackled and drawn uzylbym zupelnie innego slowa
Mnie to pachnie czyms w stylu pospolitego ruszenia, pewnej solidarnosci, nie wiem czy rozumiesz co mam na mysli
Uwielbiam takie granie u Bossa - nadaje swoim silnym tekstom jeszcze wiecej sily.
A obok "easy money" "s&d" czy "death to my hometown" masz przepiekne Land of Hope and Dreams i Jack of All Trades. Magic jest piekne, ale WB, w moim odczuciu, duzo silniejsze i "pelniejsze".
W sensie - domyslam sie co, acz gdybym ja probowal sie zmusic zeby zdefiniowac np. wieloglosy i lekko soulowy rytm takich kawalkow jak np. shackled and drawn uzylbym zupelnie innego slowa
Mnie to pachnie czyms w stylu pospolitego ruszenia, pewnej solidarnosci, nie wiem czy rozumiesz co mam na mysli
Uwielbiam takie granie u Bossa - nadaje swoim silnym tekstom jeszcze wiecej sily. A obok "easy money" "s&d" czy "death to my hometown" masz przepiekne Land of Hope and Dreams i Jack of All Trades. Magic jest piekne, ale WB, w moim odczuciu, duzo silniejsze i "pelniejsze".
You do what you want to
You go your own sweet way...
You go your own sweet way...