18.07.2012, 16:42
Byla juz na ten temat dyskusja na forum. Bardziej bym sie zastanawial nad legalnoscia tego, co sprzedaja na allegro, a tam mozna zobaczyc koszulki stricte nielegalnie wyprodukowane w CHRL w ilosci przemyslowej. Przy naszych kilkunastu sztukach, sluzacych tylko i wylacznie popularyzacji muzyka, ktorego lubimy oraz podkreslenia przynaleznosci do elitarnego grona fanow MK, sadze ze nie ma o czym mowic. Zarzucajac mi probe zarabiania na forum, jest to lekkie przegiecie. W poprzedniej edycji dolozylem ze swojej kieszeni 70 zl
(edycja BERLIN). To naprawde zajmuje mi mnostwo czasu i roboty, projekt, zlecenie druku, zakup koszulek, przepakowanie, zawiezienie do druku, odbior druku, pakowanie, wysylka itd itd. Sadze, ze kontaktujac sie z managementem MK i probujac uzyskac zgode lub SIC! wykup licencji - moglo by to zmienic zupelnie kwestie kosztow produkcji.
Wiekszym problemem jest sciaganie pirackich mp3 i obrazow wideo, z wydanych oficjalnie wydawnictw.
A co do kolejnego wystapienia faf-a. Ten czlowiek nie wnosi nic na forum, oprocz trollowania i konfloktowania sie z jak najwieksza iloscia osob. Jak to sie teraz nazywa? Hate-owanie? jakos tak....
(edycja BERLIN). To naprawde zajmuje mi mnostwo czasu i roboty, projekt, zlecenie druku, zakup koszulek, przepakowanie, zawiezienie do druku, odbior druku, pakowanie, wysylka itd itd. Sadze, ze kontaktujac sie z managementem MK i probujac uzyskac zgode lub SIC! wykup licencji - moglo by to zmienic zupelnie kwestie kosztow produkcji. Wiekszym problemem jest sciaganie pirackich mp3 i obrazow wideo, z wydanych oficjalnie wydawnictw.
A co do kolejnego wystapienia faf-a. Ten czlowiek nie wnosi nic na forum, oprocz trollowania i konfloktowania sie z jak najwieksza iloscia osob. Jak to sie teraz nazywa? Hate-owanie? jakos tak....
and it's your face I'm looking for on every street...