28.09.2005, 20:37
Co do solówek Pana Marka to wszyscy jednogłonie możemy stwierdzić, że chyba wszystkie sš genialne....
Ja osobicie wybrał bym BiA z On the Night DVD - końcówka... gdy słuchałem tego pierwszy raz zaraz po zakupie płyty mylałem, że sie porycze
hehe oczywicie nie zupełnie tak było ale faktycznie ten dwięk wbił mi się w głowę tak mocno, że cały dzień chodziłem jakby lekko przyćpany i dziwnie wesoły majšc w pamięci to brzmienie gitary...
2gi wybór, który przyszedł mi na myl to również z OtN - Private Investigations ( gitara Marka z poczštku - piękna kompozycyjnie oraz fenomenalne solo Palmera podczas tego ''pykania'' na bassie... jestem ciekaw jakich efektów używał Phil Palmer podczas grania tego krótkiego ale jak mocnego kawałka...
Jeszcze teraz mylę o "Our Shangri La" z Torwaru ( jak kto z Was już zauważył... ) genialne zakończenia genialnego dnia...
Ja osobicie wybrał bym BiA z On the Night DVD - końcówka... gdy słuchałem tego pierwszy raz zaraz po zakupie płyty mylałem, że sie porycze
hehe oczywicie nie zupełnie tak było ale faktycznie ten dwięk wbił mi się w głowę tak mocno, że cały dzień chodziłem jakby lekko przyćpany i dziwnie wesoły majšc w pamięci to brzmienie gitary... 2gi wybór, który przyszedł mi na myl to również z OtN - Private Investigations ( gitara Marka z poczštku - piękna kompozycyjnie oraz fenomenalne solo Palmera podczas tego ''pykania'' na bassie... jestem ciekaw jakich efektów używał Phil Palmer podczas grania tego krótkiego ale jak mocnego kawałka...
Jeszcze teraz mylę o "Our Shangri La" z Torwaru ( jak kto z Was już zauważył... ) genialne zakończenia genialnego dnia...
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
Kuba
</span></span></span>
Kuba
</span></span></span>