21.10.2005, 09:22
a ja się strasznie ucieszyłem słuchajšc wczoraj trójki: jaki słuchacz napisał do prowadzšcego porannš audycję Piotra Barona z pytaniem jaki utwór pan Piotr pucił w sobotni poranek, kiedy zastępował Niedwiedzia prowadzšc Markomanię, bo słuchaczowi baardzo się ten utwór spodobał, ale nie dosłuszał tytułu i nazwiska wykonawcy. A pan Piotr na to że....?
że to było (...) - teraz ja nie dosłyszałem :-) z pięknej płyty Marka Knopflera Sailing to Philadelphia,
ja również przepraszam was bardzo za ten nieszczęsny wpis, ale... poprostu wzruszyłem się wtedy i ucieszyłem słyszšc że kolejnym ludziom podoba się Jego muzyka.
pozdrawiam ciepło
ps. wychodzi na to że forum najwspanialszego artysty wszechczasów działa całodobowo - gdy fani w Polsce kładš się spać, fani z Kanady przejmujš dyżur
Albo inaczej: fani stojš na warcie, a nad całociš czuwa...? zastępowy Robson (dzisiaj trochę zaspał..)
że to było (...) - teraz ja nie dosłyszałem :-) z pięknej płyty Marka Knopflera Sailing to Philadelphia,
ja również przepraszam was bardzo za ten nieszczęsny wpis, ale... poprostu wzruszyłem się wtedy i ucieszyłem słyszšc że kolejnym ludziom podoba się Jego muzyka.
pozdrawiam ciepło
ps. wychodzi na to że forum najwspanialszego artysty wszechczasów działa całodobowo - gdy fani w Polsce kładš się spać, fani z Kanady przejmujš dyżur

Albo inaczej: fani stojš na warcie, a nad całociš czuwa...? zastępowy Robson (dzisiaj trochę zaspał..)
there used to be a little school here
where i learned to write my name...
where i learned to write my name...