Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
a ja się strasznie ucieszyłem słuchajšc wczoraj trójki: jakiœ słuchacz napisał do prowadzšcego porannš audycję Piotra Barona z pytaniem jaki utwór pan Piotr puœcił w sobotni poranek, kiedy zastępował NiedŸwiedzia prowadzšc Markomanię, bo słuchaczowi baardzo się ten utwór spodobał, ale nie dosłuszał tytułu i nazwiska wykonawcy. A pan Piotr na to że....?
że to było (...) - teraz ja nie dosłyszałem :-) z pięknej płyty Marka Knopflera Sailing to Philadelphia,
ja również przepraszam was bardzo za ten nieszczęsny wpis, ale... poprostu wzruszyłem się wtedy i ucieszyłem słyszšc że kolejnym ludziom podoba się Jego muzyka.
pozdrawiam ciepło
ps. wychodzi na to że forum najwspanialszego artysty wszechczasów działa całodobowo - gdy fani w Polsce kładš się spać, fani z Kanady przejmujš dyżur Uśmiech
Albo inaczej: fani stojš na warcie, a nad całoœciš czuwa...? zastępowy Robson (dzisiaj trochę zaspał..) Uśmiech
there used to be a little school here
where i learned to write my name...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - przez bartekold - 08.10.2005, 15:31
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - przez pawel - 21.10.2005, 09:22