Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
Cytat:Originally posted by Andrzej@Oct 23 2005, 02:12 PM

Radzę również rozejrzeć się za promotorem otwarcia prac doktorskich.
Ja otwieram w temacie"Wpływ muzyki Marka Knopflera na inteligencję œrodowisk małomiasteczkowych Zachodniej Polski" Promotor - prof Andrzej Jasiński(ten od Chopina) - he,he.
Andrzej,
Rozejrzelam sie Uśmiech i moim promotorem bedzie dr Mark Knopfler (to prawda - uzyskal tytul Honoris Causa University of Newcastle upon Tyne w 1993r)... poprzeczka wiec ustawiona jest wysoko, a promotor - najlepszy na swiecie Język
Temat mojej pracy: "Wyzszosc Pensy nad Les Paulem w oparciu o tworczosc promotora w latach 1985 - 2005." Szczegoly jeszcze caly czas dogadujemy Oczko

Swoja droga - ciekawi mnie jaki (i czy w ogole) Mark dal wtedy wyklad podczas tej uroczystosci nadania tytulu....

W roku 2001 dr Knopfler otworzyl uroczyscie nowe studio nagraniowe na Wydziale Muzyki tegoz uniwersytetu, studenci mieli okazje porozmawiac z Maestro a Maestro mial okazje zobaczyc studentow w akcji... ze tez ja nie bylem wtedy studentem...
moze mieliscie okazje to kiedys czytac - jesli nie to oto relacja Uśmiech

i jeszcze tu Uśmiech
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - przez bartekold - 08.10.2005, 15:31
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - przez koobaa - 25.10.2005, 23:05