Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 871 - File: showthread.php PHP 7.3.33 (FreeBSD)
File Line Function
/showthread.php 871 errorHandler->error

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"!
UWAGA UWAGA Uśmiech
Prawa Reka Mistrza, Czlowiek, ktory od 20 lat nagrywa z Markiem Knopflerem i figuruje na kazdym jego albumie od czasu legendarnego Brothers in Arms, Keyboardzista Dire Straits, Multi-instrumentalista, Kompozytor, Producent, oraz "czlowiek, ktory potrafi nawet naprawic Twoj zegarek" Oczko - GUY FLETCHER zgodzil sie udzielic wywiadu specjalnie dla Forumowiczow "knopfler.pl" - czyli DLA NAS!!! Uśmiech Uśmiech Uśmiech
Oto szczegoly: Otoz "przygotowujac sie" do rozmowy z Paulem Crockfordem wpadlem na pomysl zasiegniecia jezyka najpierw u Guy'a... Zapytalem Go, czy nie zechcialby odpowiedziec na kilka naszych pytan. Zgodzil sie natychmiast! Uśmiech
Jednak obiecalem Mu, ze pytania beda oryginalne, niebanalne, takie, na ktore nie odpowiedzial jeszcze na swojej stronie.

Idea jest nastepujaca: Ja zapraszam Was wszystkich do pisania w tym watku pytan, ktore wymagaly beda od Guy'a odpowiedzi bardziej skomplikowanych niz "tak bylo" "nie sadze" czy "nie pamietam" Oczko Wyciagnijmy z Niego ile sie da!!! To czlowiek, ktory uczestniczy w kazdym projekcie Marka a wiec jest nieocenionym zrodlem wiedzy i informacji na temat Maestro - Robson - to z mysla o "naszej" ksiazce... Oczko Uśmiech

Nastepnie ja postaram sie najlepiej jak potrafie te pytania przetlumaczyc i wyslac do Guy'a (tak sie umowilismy Oczko). Guy odpowiada i przesyla swe odpowiedzi do mnie. Ja tlumacze je z powrotem na nasza piekna mowe ojczysta i publikujemy je na stronie knopfler.pl (mam nadzieje, ze Bartek i Marti sie zgodzaUśmiech)- tudziez na forum Uśmiech Jesli pytania beda ciekawe (a wierze ze tak) - Guy opublikuje je rowniez na swojej stronie.

To co... Zapraszam do zadawania ciekawych, madrych i przemyslanych pytan - jednoczesnie odsylajac Was na strone Guy'a gdzie mozna znalezc jego odpowiedzi na dotychczasowe pytania przysylane przez fanow z calego swiata.

Sprobujmy byc oryginalni a z pewnoscia dowiemy sie wielu ciekawych rzeczy z pierwszej reki!!! Uśmiech

PS. Oczywiscie nie jest to zadanie "na jutro" Oczko Dajmy sobie troche czasu. Wstepnie umowilem sie z Guy'em na "po Swietach" Uśmiech

Pozdrawiam
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"! - przez koobaa - 08.12.2005, 23:19