14.12.2005, 17:23
weekendzik minal mi baaardzo przyjemnie na gorskim festiwalu w krakowie http://www.kfg.pl/ gdzie bylo wszystko co tygrysy lubia najbardziej
, a dlaczego o tym tutaj pisze? -za sprawa malego incydentu baardzo milego zreszta... w czasie prezentacji swoich pajeczych wrecz wyczynow glowny bohater festiwalu, wspanialy wspinacz austriacki BEAT KAMMERLANDER jako podkladu muzycznego uzyl min.: ...Six Blade Knife :o
jakiez bylo moje zaskoczenie i radosc :wub: odrazu polubilem chlopaka zwlaszcza za to, ze mial zasade "podkladania" utworow w calosci i bardzo glosno
pieknie to zabrzmialo...
, a dlaczego o tym tutaj pisze? -za sprawa malego incydentu baardzo milego zreszta... w czasie prezentacji swoich pajeczych wrecz wyczynow glowny bohater festiwalu, wspanialy wspinacz austriacki BEAT KAMMERLANDER jako podkladu muzycznego uzyl min.: ...Six Blade Knife :o jakiez bylo moje zaskoczenie i radosc :wub: odrazu polubilem chlopaka zwlaszcza za to, ze mial zasade "podkladania" utworow w calosci i bardzo glosno
pieknie to zabrzmialo...
"Większoć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę." Zappa
...podzielam...
...podzielam...