09.01.2006, 01:34
Kolejne pytania:
-Jak poznales sie z Markiem Knopflerem? Jak poznali sie ze soba poszczegolni czlonkowie DS oraz pozniejszego solowego zespolu Marka?
-Alan Clark zawsze na koncertach DS oporcz keyboardow mial takze prawdziwy fortepian - czym to bylo spowodowane? (wiem,wiem - troszke glupie pytanie,no ale mnie nurtuje
)
-Jak wiadomo DS bylo zespolem bardzo popularnym - czym pamietacie sytuacje kiedy ta popularnosc stawala sie uciazliwa? Wielu artystow wspomina m.in. o fankach, ktore przychodzily do pokojow hotelowych - czy w DS to takze mialo miejsce?
-Jak Mark przekazuje Wam, nieznajac nut, spomponowana przez siebie melodie? W jakim stopniu solowki np. keybordow wymyslal Mark, a w jakim Ty czy Alan Clark?
-Jak poznales sie z Markiem Knopflerem? Jak poznali sie ze soba poszczegolni czlonkowie DS oraz pozniejszego solowego zespolu Marka?
-Alan Clark zawsze na koncertach DS oporcz keyboardow mial takze prawdziwy fortepian - czym to bylo spowodowane? (wiem,wiem - troszke glupie pytanie,no ale mnie nurtuje
)-Jak wiadomo DS bylo zespolem bardzo popularnym - czym pamietacie sytuacje kiedy ta popularnosc stawala sie uciazliwa? Wielu artystow wspomina m.in. o fankach, ktore przychodzily do pokojow hotelowych - czy w DS to takze mialo miejsce?
-Jak Mark przekazuje Wam, nieznajac nut, spomponowana przez siebie melodie? W jakim stopniu solowki np. keybordow wymyslal Mark, a w jakim Ty czy Alan Clark?
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
A new morning has begun..."