16.01.2006, 04:49
pieszę z informacjš, że zestaw pytań został włanie wysłany do Guya Fletchera.
Napisałem mu, że nie oczekujemy odpowiedzi jutro i niech sobie da troche czasu...
Mam nadzieję, że iloć go nie przerazi i odpowie chociaż na częć. Poprosiłem go także aby pytania do Marka skierował w miarę możliwoci do samego Maestro. Zobaczymy. Pozwoliłem sobie w imieniu nas wszystkich podziękować mu także za wysiłek i czas jaki powięci na odpowiedzi a także za wspaniałš robotę jakš wykonuje dla fanów piszšc fantastyczne Tour and Studio Diaries dzięki czemu możemy być wiadkami powstawania Dzieł, które dla nas znaczš tak wiele oraz zakulisowych scen z udziałem Maestro.
Cóż, pozostaje teraz uzbroić się w cierpliwoć i czekać. Jak tylko Guy odpowie -dokonam tłumaczenia w drugš stronę i odpowiedzi przedstawię Wam w tym miejscu.
Pozdrawiam
Napisałem mu, że nie oczekujemy odpowiedzi jutro i niech sobie da troche czasu...
Mam nadzieję, że iloć go nie przerazi i odpowie chociaż na częć. Poprosiłem go także aby pytania do Marka skierował w miarę możliwoci do samego Maestro. Zobaczymy. Pozwoliłem sobie w imieniu nas wszystkich podziękować mu także za wysiłek i czas jaki powięci na odpowiedzi a także za wspaniałš robotę jakš wykonuje dla fanów piszšc fantastyczne Tour and Studio Diaries dzięki czemu możemy być wiadkami powstawania Dzieł, które dla nas znaczš tak wiele oraz zakulisowych scen z udziałem Maestro. Cóż, pozostaje teraz uzbroić się w cierpliwoć i czekać. Jak tylko Guy odpowie -dokonam tłumaczenia w drugš stronę i odpowiedzi przedstawię Wam w tym miejscu.

Pozdrawiam
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...