28.01.2006, 21:34
Imię: Michał B)
Lat: 25
Wykształcenie: Wyższe niepełne lic. UJ kierunek Dziennikarstwo, od padziernika wracam na studia
Miejsce ur. i zamieszkania: Kraków
Fan Knopflera: od 3 lat kiedy to małymi kroczkami muzykę Mistrza zaszczepił mi Bartek
Zamiłowania:
- kobiety: blondynki, brunetki a ostatnio ruda taka :wub: hehehe
- sport: pływanie, jazda konna, łyżwy, narty, rower, turystyka górska, żagle, sztuki walki i wszystkiego po trochu :ph34r:
- literatura: historia XX w. oraz wszelkich totalitaryzmów, fantasy, sf
-muzyka: ACDC, DS i MK, Queen, Guns 'n' Roses, SRV, Robert Cray, Eric Clapton, Louis Armstrong i wiele innych, głównie rock, blues i trochę jazziku.
-zwierzštka: hodowałem wiele różnych gatunków obecnie przetrwało tylko jedno stworzštko mój ukochany piesek Junior ^_^
plany na przyszłoć odległš: moim marzeniem jest prowadzenie zajazdu agroturystycznego, który miałby charakter dawnych dworów szlacheckich z ziemiš, lasem i jeziorkiem
kilka słów o sobie: a tak pozatym to jestem fajny i słucham fajnej muzyki
hehehhehehehe
Lat: 25
Wykształcenie: Wyższe niepełne lic. UJ kierunek Dziennikarstwo, od padziernika wracam na studia

Miejsce ur. i zamieszkania: Kraków
Fan Knopflera: od 3 lat kiedy to małymi kroczkami muzykę Mistrza zaszczepił mi Bartek
Zamiłowania:
- kobiety: blondynki, brunetki a ostatnio ruda taka :wub: hehehe
- sport: pływanie, jazda konna, łyżwy, narty, rower, turystyka górska, żagle, sztuki walki i wszystkiego po trochu :ph34r:
- literatura: historia XX w. oraz wszelkich totalitaryzmów, fantasy, sf
-muzyka: ACDC, DS i MK, Queen, Guns 'n' Roses, SRV, Robert Cray, Eric Clapton, Louis Armstrong i wiele innych, głównie rock, blues i trochę jazziku.
-zwierzštka: hodowałem wiele różnych gatunków obecnie przetrwało tylko jedno stworzštko mój ukochany piesek Junior ^_^
plany na przyszłoć odległš: moim marzeniem jest prowadzenie zajazdu agroturystycznego, który miałby charakter dawnych dworów szlacheckich z ziemiš, lasem i jeziorkiem
kilka słów o sobie: a tak pozatym to jestem fajny i słucham fajnej muzyki
hehehhehehehe
My girlfriend said AC/DC is bad...Now she is single...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...