Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
O tak! koncert œwietny. W zasadzie Emilka wszystko już napisała... Pominęła chyba tylko Contact lost zadedykowane ofiarom katastrofy budowlanej na MTK i ich rodzinom. Fantastyczny popis dał jak zwykle Don Airey na klawiszach, który może nie przewyższa Lorda, jednak chyba nieœmiało mu dorównuje... Widzieliœcie kiedy żeby od klawiatur trzęsł się Spodek? Tak właœnie było! Jedyny minusik to kaszlšcy z poczštku występu Gillian Duży uśmiech
Panowie z Deep Purple znów w dobrej formie, czego nie mogę powiedzieć o supporcie czyli SBB. Rozczarowałem się nieco. Zespół zagrał w zmienionym składzie (brak Paula Wertico, oraz Sławomir Piwowar na drugiej gitarze) i nie oczarował mnie jak to zwykł mieć w zwyczaju. Inna sprawa, że zostali trochę przyciszeni...
Tak œwiat jest baaardzo mały Duży uśmiech
Dokładniej to siedziałem na Knopflerze obok mamy ddawida, której dziękuję za podwiezienie do domu po tych szalonych purpurowych popisach Duży uśmiech
O stłuczne na przejœciu, kiedy to jakiœ bałwan chciał najwyraŸniej nas (pieszych) potršcić rezygnujšc z tego niecnego planu w ostatniej chwili nie wspomnę :ph34r:
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - przez bartekold - 08.10.2005, 15:31
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - przez lukas1119 - 26.02.2006, 15:32