26.02.2006, 21:36
Płeć - M
Lat 25
Stan cywilny - kawaler
Miasto - Jelenia Góra
Skończyłem technikum budowlane po której poszedłem na studia w podobnym kierunku i zostałem masażystš
od nie dawna licencjonowanym. Nie mam prawa jazdy i jestem dziwny :blink: .Za to posiadam Stratocastera amerykańca i troche fajnych płyt, co utrzymuje mnie przy życiu
Przy życiu, gdzie zatrzymałem się w punkcie, w którym nie wiem co mam dalej ze soba zrobić po skończeniu studiów (chyba większoć ma ten ból).Marzenia:
Założyć kapele w której nikt się nie kłóci,
Mieć na tyle pieniędzy,żeby starczyło jeszcze na pare dobrych wzmacniaczy i gitar
spotkac MK
poznać się z Wami
jajecznica na boczku na jutrzejsze niadanie
Zainteresowania: granie, muza,narty,medycyna niekonwencjonalna,kobiety, interesujacy ludzie
dobra kończe,starczy
Lat 25
Stan cywilny - kawaler
Miasto - Jelenia Góra
Skończyłem technikum budowlane po której poszedłem na studia w podobnym kierunku i zostałem masażystš
od nie dawna licencjonowanym. Nie mam prawa jazdy i jestem dziwny :blink: .Za to posiadam Stratocastera amerykańca i troche fajnych płyt, co utrzymuje mnie przy życiu
Przy życiu, gdzie zatrzymałem się w punkcie, w którym nie wiem co mam dalej ze soba zrobić po skończeniu studiów (chyba większoć ma ten ból).Marzenia:Założyć kapele w której nikt się nie kłóci,
Mieć na tyle pieniędzy,żeby starczyło jeszcze na pare dobrych wzmacniaczy i gitar
spotkac MK
poznać się z Wami
jajecznica na boczku na jutrzejsze niadanie
Zainteresowania: granie, muza,narty,medycyna niekonwencjonalna,kobiety, interesujacy ludzie
dobra kończe,starczy