13.03.2006, 18:53
Jako "wariat" Knopflerowy od kiedy miałem dostep do sieci, to najczesciej wpisywalem w wyszukiwarkach: dire straits albo knopfler i tak oto trafilem na to Forum. Bodajże w pazdzierniku 2003, wiec jestem prawdziwym weteranem-hihihi
. Pamietam, ze napisałem posta-cos odpowiedzialem Bartkowi i tak sie zaczelo. Na Forum poczatkowo było bardzo mało użytkowników i postów, ale z czasem zaczeło nabierać niesamowitej energii!!! Udało mi sie być na I zlocie Fanów Marka Knopflera w Krakowie, jako jedyny przedstawiciel z dalekiej północy-hihihih. A teraz, to Forum jest niesamowite!!!
Podziekowanie za to jak jest dla Wszystkich, a szczególnie dla Twórców (Krakowskiej Grupy Fanów Marka Knopflera-KGFMK)
. Pamietam, ze napisałem posta-cos odpowiedzialem Bartkowi i tak sie zaczelo. Na Forum poczatkowo było bardzo mało użytkowników i postów, ale z czasem zaczeło nabierać niesamowitej energii!!! Udało mi sie być na I zlocie Fanów Marka Knopflera w Krakowie, jako jedyny przedstawiciel z dalekiej północy-hihihih. A teraz, to Forum jest niesamowite!!!Podziekowanie za to jak jest dla Wszystkich, a szczególnie dla Twórców (Krakowskiej Grupy Fanów Marka Knopflera-KGFMK)
A long time ago came a man on a track...