Liczba postów: 1,354
Liczba wątków: 57
Również dołączam do zapytania Filipa:-)
Chciałbym po koncercie Marka zostać do niedzieli we Wrocławiu (nigdy w tym mieście nie byłem i zamierzam ze swoją drugą połówką te dwa dni pozwiedzać miasto).
Czy ktoś byłby w stanie pomóc?
Polecicie jakieś tanie kwatery?
Wiem, że jest google, ale liczę, że miejscowi bardziej są obeznani w tym temacie
Liczba postów: 195
Liczba wątków: 7
HOWARD napisał(a):Również dołączam do zapytania Filipa:-)
Chciałbym po koncercie Marka zostać do niedzieli we Wrocławiu (nigdy w tym mieście nie byłem i zamierzam ze swoją drugą połówką te dwa dni pozwiedzać miasto).
Wiem, że jest google, ale liczę, że miejscowi bardziej są obeznani w tym temacie 
Howard, ja mam rezerwację na nocleg, co prawda dla 4 osób, więc cena jest bardziej opłacalna, w samym centrum miasta i to w apartamencie, który cenowo wychodzi niewiele drożej niż pokój w jakimś hoteliku. Jakby co to Silver Apartments Wrocław, za 4 osobowy apartament płacimy 300 zł za dobę, więc wiesz, niby trochę kosztuje ale też klasa jest... Tym bardziej dla większej liczby osób...
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
Kuba  </span></span></span>
Liczba postów: 2,816
Liczba wątków: 59
HOWARD napisał(a):Również dołączam do zapytania Filipa:-)
No właśnie - najtrudniej polecić coś ze swojego miasta rodzinnego, gdyż nigdy się nie korzystało z usług hotelowych...
Jedyne co mogę na dzień dzisiejszy odpowiedzieć to wiem, że na ostatnim zlocie Bart korzystał z usług któregoś z hosteli i był zadowolony, na poprzednim Raingod, Anrom i Jambore też chwalili swoją kwaterę...Chłopaki pomóżcie Howardowi, a najlepiej zgadajcie się i zarezerwujcie coś razem - w kupie siła
Liczba postów: 48
Liczba wątków: 2
Kto z Wawy wybiera się na koncert do Wrocławia ?
Liczba postów: 1,609
Liczba wątków: 172
macsa napisał(a):na ostatnim zlocie Bart korzystał z usług któregoś z hosteli i był zadowolony
Ano byłem
http://www.cinnamonhostel.com/pl/Wroclaw...aw-o1.html
Liczba postów: 48
Liczba wątków: 2
rocken napisał(a):Kto z Wawy wybiera się na koncert do Wrocławia ?
Będę miał chyba 3 wolne miejsca w samochodzie więc jesli ktoś zainteresowany to pisać
Liczba postów: 786
Liczba wątków: 22
Też bym prosił o jakąś podpowiedź w kwestii noclegu, z tym że będę z żoną i dwójką dzieci, więc szukam czegoś rodzinnego.
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 1
Hejka ! Mam pytanko do Was  Na koncercie niestety mnie nie będzie bo zostały same bilety w lożach po 550... ehhhh ale w tym sasmym czasie będę we Wrocławiu i teraz chodzi mi o to czy po zakończeniu koncertu będzie można wejść na halę ? Żeby chociaż skorzystać ze sklepiku pamiątkowego ?
Liczba postów: 1,816
Liczba wątków: 88
pfolti napisał(a):Hejka ! Mam pytanko do Was Na koncercie niestety mnie nie będzie bo zostały same bilety w lożach po 550... ehhhh ale w tym sasmym czasie będę we Wrocławiu i teraz chodzi mi o to czy po zakończeniu koncertu będzie można wejść na halę ? Żeby chociaż skorzystać ze sklepiku pamiątkowego ?
http://www.eventim.pl/livenation/pl/muzy...mance.html
Pfloti sa jeszcze bilety , kliknij na powyzszy link
pozdrawiam
dzialaj moze sie uda.
No proszę  to może się uda  ale mimo wszystko prosiłbym odpowiedź na moje pytanie  jakby coś nie wypaliło. Z góry dzięki !
Jesteś ze Śremu i grasz na basie? Może chciałbyś popykać coś Markowego? W Śremie mieszka gitarzysta Mikołaj, a ja jestem w Poznaniu i też coś tam sobie brzdęknę czasem  Moglibyśmy się umówić na któryś weekend, miejsce się znajdzie.
Liczba postów: 1,389
Liczba wątków: 26
O właśnie, o właśnie  wkręćmy kolegę do newslettera zespołowego od razu
Love, Peace & Dire Straits
Wkręcony
To Barciu, jak to mawiamy w Krakowie, wejże mu wyślij te maile które dotychczas się rozeszły o ile ich jeszcze nei wysłałeś
Heh  No Mikołaja kojarzę  chyba chodził z moim bratem do szkoły  ja nie mam nic przeciwko temu żeby coś pograć  chociaż aktualnie jestem zaangażowany w dwa projekty muzyczne w Poznaniu ale myślę że damy rade  a gdzie to byśmy mieli zagrać ? w Krakowie ?  heh
Śmiej się, ale w Krakowie na zlocie  Nasze granie nie pochłania wiele czasu, ja też byłem zaangażowany u siebie w dwa zespoły, a dałem radę bez problemu. Raz się zbierzemy na próbę jakąś, bo w Krakowie gitara i bębny, a potem przed zlotem samym posiedzimy pół dnia na salce
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
rocken napisał(a):Kto z Wawy wybiera się na koncert do Wrocławia ?
wawa sie zglasza
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
może ktoś byłby zainteresowany dwoma biletami w sektorze A1? moja wyprawa do Wrocławia wydaje się coraz mniej prawdopodobna 
nie mam sumienia ciągnąć niespełna dwuletniej pociechy przez pół Polski przez 3 kolejne po sobie weekendy a obie babcie mam po 300km zupełnie nie po drodze na koncert
bilety print@home kupione we wrześniu 2009, organizator zwrotów nie przyjmuje ale dowiadywałem się że nie ma problemu z przekazaniem biletów innym osobom (istotny jest kod kreskowy z wydruku)
płaciłem po 176PLN za bilet i tyle chciałbym za każdy z nich odzyskać,
aha - mój rejon to Warszawa
d.
Liczba postów: 24
10.05.2010, 20:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.05.2010, 23:29 przez lamento.)
dudek242 napisał(a):może ktoś byłby zainteresowany dwoma biletami w sektorze A1? moja wyprawa do Wrocławia wydaje się coraz mniej prawdopodobna 
nie mam sumienia ciągnąć niespełna dwuletniej pociechy przez pół Polski przez 3 kolejne po sobie weekendy a obie babcie mam po 300km zupełnie nie po drodze na koncert
bilety print@home kupione we wrześniu 2009, organizator zwrotów nie przyjmuje ale dowiadywałem się że nie ma problemu z przekazaniem biletów innym osobom (istotny jest kod kreskowy z wydruku)
płaciłem po 176PLN za bilet i tyle chciałbym za każdy z nich odzyskać,
aha - mój rejon to Warszawa
d.
Wlasnie poszukiwanie biletu sprawia, ze trafilem na to forum (ale chyba i tak zawitam na dluzej  ). O ile wciaz masz te bilety to jestem zainteresowany jednym z nich. Na codzien mieszkam w Londynie i nie bylem pewny czy bede w Polsce w tym czasie i dlatego nie kupowalem biletu. Z drugiej strony nie chce tez dorabiac pseudofanow, ktorzy sprzedaja bilety dwa razy drozej.
Jesli jednak oferta dudka jest juz nieaktualna to mam pytanie do reszty uzytkownikow czy macie moze jeden bilet na sprzedaz (nie wazne ktory sektor albo czy vip - kupie kazdy, byle po cenie ustalonej przez organizatora)
Pozdrawiam
Liczba postów: 1,761
Liczba wątków: 71
Witamy Cię serdecznie. Myślę ,że uda się Tobie zagościć na koncercie we Wrocławiu i będziemy mogli sie poznać. Zachęcam również do pisania na Forum.
W jednym z tematów poruszany jest wyjazd na koncert do Londynu( odsyłam do tematu "Londyńczycy na start"), może dołączysz do nas, może pomożesz nam w komunikacji w Londynie? Pozdrawiam
We are the sultans of swing...
|