Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mark Knopfler we Wrocławiu!!!
lamento napisał(a):Wlasnie poszukiwanie biletu sprawia, ze trafilem na to forum (ale chyba i tak zawitam na dluzej Uśmiech). O ile wciaz masz te bilety to jestem zainteresowany jednym z nich. Na codzien mieszkam w Londynie i nie bylem pewny czy bede w Polsce w tym czasie i dlatego nie kupowalem biletu. Z drugiej strony nie chce tez dorabiac pseudofanow, ktorzy sprzedaja bilety dwa razy drozej.

Jesli jednak oferta dudka jest juz nieaktualna to mam pytanie do reszty uzytkownikow czy macie moze jeden bilet na sprzedaz (nie wazne ktory sektor albo czy vip - kupie kazdy, byle po cenie ustalonej przez organizatora)

Pozdrawiam

oferta jest jak najbardziej aktualna, problem polega na tym że to są bilety print@home więc oba są jednym dokumentem pdf i wolałbym przekazać je oba jednej osobie, może skusisz się na 2 sztuki ?
pzdr
d.
Odpowiedz
Jestem zainteresowany kupnem dwóch biletów. Jeśli oferta jest aktualna to proszę o kontakt tutaj lub szymek.s(at)gmail.
Odpowiedz
Magis napisał(a):Jestem zainteresowany kupnem dwóch biletów. Jeśli oferta jest aktualna to proszę o kontakt tutaj lub szymek.s(at)gmail.

sprawdź gmaila
Odpowiedz
Hello wszystkim! Jestem zainteresowany kupnem 1-2 biletow na Marka we Wrocławiu. Jezeli ktos z Was chce sprzedac, prosze o kontakt na priv! Myslicie ze bedzie szansa kupna biletu bezposrednio przed koncertem w kasie???
Odpowiedz
Tylko was proszę nie róbcie "bootlega" z tego koncertu. Robicie wszystko i wszędzie. To ma zostać w głowie i już. Jeszcze raz powtórzę: bootleg ma sens jak ma jakość. Kiedyś bootleg to była płyta winylowa jako ciekawostka. Teraz kiedy płytkę CD może nagrać każdy nie ma sensu i nie jest to nigdzie odnotowywane. Co innego jak to realizuje TV i można to nagrać z TV, a nie z pożal się Boże telefonu czy tam czegoś innego. Ze spodka posłuchałem raz i wystarczy. Nie rozmieniajcie Marka na drobne. A propos noclegu to ja oferuję Markowi i całej ekipie nocleg u siebie za darmo.
Odpowiedz
Jak nie chcesz, to nie ściągaj, nie słuchaj, no daj ludziom żyć. Jak ktoś chce, to zrobi, ktoś będzie chciał, to będzie słuchał, nie to nie. Mimo że bootleg z Torwaru nie jest najwyższej jakości, to słucham go z wielką przyjemnością. Co mnie obchodzi czy to jest gdzieś odnotowane i kto to nagrał? Liczy się co jest nagrane
Love, Peace & Dire Straits
Odpowiedz
Tak jest - też słucham na okrągło i nie mogę zaprzestać - bardzo liczy się w tym przypadku wartość emocjonalna ! Daj żyć...

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Zdjęć
też
nie
róbcie
Proszę.
Odpowiedz
Artysta was prosi nie nagrywajcie i nie róbcie zdjęć. Nie szanujecie tego, dajcie żyć Markowi!
Odpowiedz
Z tego co pamiętam, to artysta wyraził zgodę na nagrywanie audio i video w celach non-profit o ile nie przeszkadzają innym widzom na koncercie
Love, Peace & Dire Straits
Odpowiedz
Gdyby nie fani, którzy nagrywają bootlegi nie mielibyśmy tak wspaniałego materiału,który mamy w zasobach, bo jeżeli liczymy na oficjalne wydania to możemy się przeliczyć niestety. Oczywiście bootlegi dobrej jakości są bardziej pożądane, ale gdy sobie włączę np. relacje z Torwaru to zawsze mnie za serce ciśnie i mówię: byłem tam. Twórzmy bootlegi i róbmy to non-profit to wtedy ma to jakiś sens dla fanów. Kiedyś Marka zabraknie, a wtedy pozostaną nam tylko bootlegi i oczywiście wspomnienia.
Odpowiedz
Dawid napisał(a):Gdyby nie fani, którzy nagrywają bootlegi nie mielibyśmy tak wspaniałego materiału,który mamy w zasobach, bo jeżeli liczymy na oficjalne wydania to możemy się przeliczyć niestety. Oczywiście bootlegi dobrej jakości są bardziej pożądane, ale gdy sobie włączę np. relacje z Torwaru to zawsze mnie za serce ciśnie i mówię: byłem tam. Twórzmy bootlegi i róbmy to non-profit to wtedy ma to jakiś sens dla fanów. Kiedyś Marka zabraknie, a wtedy pozostaną nam tylko bootlegi i oczywiście wspomnienia.
Nie zostaną nam tylko bootlegi, zostaną nam przede wszystkim oficjalne płyty.
Odpowiedz
Płyty to jedno, natomiast jak dla mnie płyta a koncert to dwa zupełnie różne światy. Mark to artysta koncertowy, a płyty często pozbawione są smaczków. Gdyby nam zostały tylko oficjalne wydania, to bylibyśmy o wiele ubożsi.
Odpowiedz
Dlatego chodzimy na koncerty!
Odpowiedz
Koncerty się kiedyś skończąUśmiech
Odpowiedz
Witam, Sprzedam dwa bilety na koncert Marka Knopflera, który odbędzie się we Wrocławiu, w Hali Stulecia 2 lipca 2010. ( jak już każdy wie Uśmiech )
Miejsce znajduje się w sektorze B2.
Bilet otrzymałam od szefa, które pewnie dostał od kogoś w prezencie..
W razie pytań proszę o kontakt 792 702 491 w godz. 9-17 lub na gadu-gadu 3039779
Odpowiedz
26 dniUśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Witam,
Mam do sprzedania bilet na koncert we Wrocławiu - sektor A1, rząd 8. Zainteresowane osoby proszę o kontakt mailowy: bilet.na.koncert.wroclaw@gmail.com
Odpowiedz
25 dniUśmiech I wreszcie wymienie sobie czapke z Shangri-La na...No właśnie czy Ktoś z was widział nowe czapeczki z GL?
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Widziałem, widziałem - cała czarna z żetonem na czole Oczko

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz