Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Roger Waters w Polsce
Widziałem In The Flesh, bardzo mi się podobał Oczko Jednak The Wall to The Wall i już, jaram się bo bilet w drodze i nie psujcie mi radości, że 8 lat temu było tak jak teraz nie będzie Duży uśmiech
Love, Peace & Dire Straits
Odpowiedz
pablosan napisał(a):...a nie odtworzenie The Wall, gdyż ta płyta (zgoda z Patykiem, że przeceniona), nawet do pięt nie dorasta "Amused To Death" (moje subiektywne zdanie). Amused To Death jest dla mnie w piątce płyt wszechczasów (bynajmniej tych które słyszałem). Dzieło kompletne-dzieło genialneUśmiech
całkowicie zgadzam się z Twoim subiektywnym zdaniem. od pierwszej do ostatniej minuty zapiera dech...

a propos pomysłu Olafa żeby Waters zabrał w trasę Gilmoura. Proponował mu to i Gilmour nie był zainteresowany. Partie Gilmoura wykonywać będzie wokalista sesyjny, Robbie Wyckoff.
Just to feel free and be someone
I was born to be fast I was born to run
Odpowiedz
..... nawet do pięt nie dorasta "Amused To Death" (moje subiektywne zdanie). Amused To Death jest dla mnie w piątce płyt wszechczasów (bynajmniej tych które słyszałem). Dzieło kompletne-dzieło genialneUśmiech

rąbanie drzewa, sanie, wybuch.....
Odpowiedz
Bardzo lubie solowego Watersa, chociaz musze stwierdzic ze leniwy jest strasznie! W zasadzie 3 normalne plyty w ciagu tylu lat kariery? Zgroza... Kazda jest dobra, ale ja najbardziej lubie Radio K.A.O.S. - chociaz najbardziej komercyjna z dokonan solowych. Musze przyznac, ze dwie pozostale - Cons and prons oraz Amused sa baaaaaaaardzo mniam - szczegolnie biorac pod uwage gitarzystow - Claptona i Becka. Natomiast singlowy The tide is turning brzmi chwilami tak knopflerowsko... I lubie w RADIO ten synth bas, to mnie zawsze napedza na autostradzie....
Odpowiedz
Kto się wybiera na Watersa w końcu? Zaczynamy montować ekipę? Oczko
Odpowiedz
Ja naprawdę bardzo lubię Watersa, także za jego zgryźliwość i złośliwość. Oczko Ale nie jestem głuchy (choć to podobno choroba zawodowa wszystkich radiowców). Głos Rogera dawno stracił "to coś", o czym pisze Robson. Stał się niemelodyjny i po prostu nieprzyjemny. Co nie zmienia faktu, że na poważnie rozważam wybranie się na koncert. Uśmiech
Odpowiedz
"Głos Rogera dawno stracił "to coś", o czym pisze Robson. Stał się niemelodyjny i po prostu nieprzyjemny"

Pełna niezgodaUśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Czyli Ciebie dopadła przypadłość radiowców... Duży uśmiech
Odpowiedz
NiekoniecznieUśmiech Ja po prostu wokalu RW nigdy nie rozpatrywałem w kategoriach melodyjnychUśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
ktokolwiek widział ktokolwiek wie...
o wolnym bilecie/wejsciowce na to wydarzenie...
no ja baaardzo prosze...
"Większoœć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę." Zappa
...podzielam...
Odpowiedz
To kto jedzie? Ja się potwierdzam
Odpowiedz
ja z Karo tez.
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz
A jedzie ktoś 19.04?
"It's the end of a perfect day for all the surfer boys and girls..."
Odpowiedz
Mój mózg został literalnie rozje*any.. Nie próbuję opisać i wymieniać tego, co Król Roger wymyślił, bo po prostu się nie da. Nadaje się otwarcie olimpiady w Londynie i bez problemu przebije Chińczyków. Muzycznie było 'tylko' bardzo dobrze, wizualnie nie można porównać z czymkolwiek.
Odpowiedz
Ja nie potrafie tego opisac. Po prostu nie potrafie...
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz
Plułbym sobie w brodę do końca życia, gdybym tam się nie pojawił. Niesamowite!
"It's the end of a perfect day for all the surfer boys and girls..."
Odpowiedz
ładnie ładnie Oczko dzięki nikodem. autor prosi o cierpliwość, wkrótce cały koncert. sam sobie z tego chyba zrobię dvd Duży uśmiech
Odpowiedz
Bilet wczoraj zdobylem na Watersa na ebayu, 4 czerwca koncercik , bardzo sie cieszeUśmiech
Odpowiedz
mirek napisał(a):Bilet wczoraj zdobylem na Watersa na ebayu, 4 czerwca koncercik , bardzo sie cieszeUśmiech
Szczesciarz...
and it's your face I'm looking for on every street...
Odpowiedz
Podczas koncertu Rogera Watersa w Londynie na scenie pojawili się pozostali członkowie Pink Floyd: gitarzysta i wokalista David Gilmour oraz perkusista Nick Mason. Muzycy zagrali ostatni raz razem sześć lat temu.
Odpowiedz